SPOKI & BRIESMOŅI:

April 5th, 2013

07:11 am - Dāvanas:

Alberts jau kopš decembra dzied:"SKANIŅŠ ZVAN,SKANIŅŠ ZVAN.."
Tags:

10:06 am - Dāvanas:

No visas sirds šorīt brokastīs vēmu gurķi un Borjomi. Šis ir smagākais posms kādā esmu bijusi. Āda ir pretīga,kauli fuj,miesa riebjas,ciskas,pupi,kroplības. Gan jau būs labi. Katrā ziņā,šonakt atkal satiku mirušo omīti,mēs ravējām pujeņu dobes. Tās ziedēja milzīgas baltas un rozā. No rīta sausa roku āda un vēmiens. Jēj,šiwa!:*
Tags:

09:34 pm - Arkādijs bija pilsētas arhitekts vienmēr piedzēries:

Persona X perina pavasara cālīšus sevī. Persona X piedzīvoja bezgalīgu smagumu vakar vakarā. Katru rītu,katru vakaru,katru mirkli pūku kamolītis rīkle. Mute spalvām pilna. Bīstami,var šādā maigumā aizrīties. Uzmanīgi gar manām durvīm virzies,virs tām karājas zobens un istabā bezgaršīgs maigums kā vēmekļu gurķis. Spļaujamtrauks tev būšu,kājslauķis,smirdīgā suņa gultiņa,sakņu zupiņa. Man teiksi,dārgā,pieturēsi. Ko ty man teiksi,ko teiksi?

09:46 pm - Arkādijs bija pilsētas arhitekts vienmēr piedzēries:

Manā istabā visos kaktiņos mazi zirdziņi dzied un tā runā,ka tie kas tos dzird vispār ir nepieskaitāmi un to mājas ir trako klīnika. Šiva,netiecies pēc pīlēm,viņš reiz teica un maigi galināja,uztina manas zarnas mīlīgi.
Gaisā neprātīga mīla mirgo, kā slapjš sniegs. Tie kristāli! Mirdz un mirdz,un nestājas!

11:52 pm - Arkādijs bija pilsētas arhitekts vienmēr piedzēries:

Lūdzu,lūdzu,ticiet,man vajadzēja aizbēgt jau septembrī un nekad nebūt šeit ar sliktu galvu un sausiem pirkstiem,un iesnām 6mēn garumā. Man tek puņķi jau no oktobra,deguna starpsienā drošvien jau caurums.
Tags:
Powered by Sviesta Ciba