copypasta's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, January 8th, 2013

    Time Event
    12:25a
    4chan is responsible for disturbing #CuttingForBieber prank
    Legions of Justin Bieber fans desperately want the pop singer to stop smoking marijuana and are willing to injure themselves to prove the point, or so some users at the message board 4chan.org would have you believe.

    A message posted on their site read: ”Tweet a bunch of pics of people cutting themselves and claim we did it because Bieber was smoking weed.”

    What followed were images of self mutulation attached to fake accounts made to look like they were being posted by teenagers.

    The perverse hoax gained massive attention with sites such as Hip Hop Wired being tricked into posting the story as a real piece of news, complete with a gallery of the images.

    However, they weren’t the only ones to be fooled.

    Today on Twitter, the hashtags #CuttingForBieber and #CutForBieber began to trend with some Tweets being attached to horrifying photos of blood soaked arms. Others were outraged, posting comments about the obvious insanity of the actions.

    (..)


    http://o.canada.com/2013/01/07/cuttingforbieber-is-fake-just-another-sick-4chan-joke/
    1:27a
    kkur bija raidiijums pa sexa fail - dzeks no riita pankuukas cepa, vecene gribeeja eifeli paaiziit, dzeks sajutaas pro un izdomaaja gaisaa apmest pankuuku otraadaak, rezultaataa vecenei apdegums uz muguras un dzekam apkoshljaats eifelis
    7:09p
    Rosina 'forši' vietā lietot 'spridzīgi', 'prīmā'
    Vienkāršrunas vārda "forši" vietā iedzīvotāji rosinājuši lietot arī vārdus "spridzīgi" vai "prīmā", pastāstīja Rīgas Latviešu biedrības Latviešu valodas attīstības kopas koordinatore Maija Sinka.

    Priekšlikumus, ar ko trāpīgāk aizstāt šo vienkāršrunas vārdu, var iesūtīt vēl līdz 15.janvārim, kad beigsies populārais konkurss, kurā meklē gada vārdu, nevārdu un spārnoto teicienu. Šogad tas atzīmēs savu desmitgadi, un tā rīkotāji ieviesuši arī vairākus jaunumus.

    Sinka norādīja, ka tas zināmā mērā ir provokatīvs jautājums, jo lielākoties pastāv uzskats, ka vārds "forši" jau nu nav tas ļaunākais, kas iesakņojies latviešu valodā. "Ir sarunas ikdienā, kur tas labi der," atzina Sinka.

    Starp priekšlikumiem ir – jauks, iznesīgs, veikls, spridzīgi, prīmā.

    Idejas tiek gaidītas vēl līdz janvāra vidum, un tās var iesūtīt pa e-pastu gadavards@inbox.lv.

    Iedzīvotāju priekšlikumu vērtētāji būs dažādu jomu lingvisti un valodas praktiķi no trim organizācijām — RLB Latviešu valodas attīstības kopas, Latvijas Rakstnieku savienības un Latvijas Zinātņu akadēmijas Terminoloģijas komisijas.


    delfi.lv, via [info]kautskis

    << Previous Day 2013/01/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba