lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, November 15th, 2004

    Time Event
    1:38a
    "14,99 eiro" - grāmata, kuru visu varētu citēt. katrs vārds, katrs teikums tik trāpīgi pateikts. ne velti to rakstījis reklāmas tekstu redaktors, "radošais". "Šī civilizācija balstās uz māņiem, kurus tu radi. Tā mirs." katrs teikums kā reklāmas sauklis. ciniski, bet patiesi.
    brīžiem es to nevaru izturēt. sajūsma. man tik ļoti patīk tā attieksme, rakstības stils un..pat tad, ja es apzinos, ka tas, kas tur rakstīts ir sen zināmas patiesības, vai vismaz - jau iepriekš lasītas patiesības. lasu jau otro reizi un lasīšu arī trešo, un ceturto un piekto..paldies franču vēstniecībai.
    toreiz pēc pirmās izlasīšanas es sapratu, ka tomēr nevēlos mācīties lietas, kas saistītas ar reklāmu un nevēlos tajā visā iesaistīties, jo nav vērts. tas viss ir tik netīri. un bezjēdzīgi. jā, varētu pat teikt, ka tas ietekmēja manu izvēli. nav daudz grāmatu, kas ietekmē. un šī noteikti nav no tām, kas atstāj vienaldzīgu.
    "Cilvēki arvien retāk sarunājas; parasti tad, kad viņi tomēr saņemas, lai pateiktu acīs patiesību; tas notiek GANDRĪZ par vēlu."

    Current Mood: sajūsmināts
    Current Music: Šopēns

    << Previous Day 2004/11/15
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba