lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, April 19th, 2004

    Time Event
    12:36a
    gaidot...
    tuksha tuksha tuksha!
    un es varu gaidiit, taapat nesagaidiishu. neko. gaidiishana ir nebriiviiba, negaidi! bet es neesmu briiva. es tik ljoti sludinu briiviibu sevii, tik ljoti kaaroju neatkariibu, tik ljoti neveelos nevienam pakljauties. bet ko es daru - es tikai maanu sevi. es neesmu briiva. es gaidu. nemiitigi. kaut ko. ieveeriibas cieniigu, interesantu, gudru, iepriecinoshu? pats smiekliigaakais - es neko citu nedaru. es pat nedaru neko, lai veicinaatu procesu ( kaadu procesu?) es tikai gaidu. cik nozheelojami. seezhu un gaidu. gaidu, lai nepalaistu garaam. varbut tieshi shajaa briidii mirklis uzliesmos. varbut tieshi shajaa briidii es paieshu garaam savai laimei. nekusties, seedi, gaidi!
    ***
    es juus visus dzirdu. beidziet mani raut uz puseem! kaapeec juus manii esat tik daudz?
    gaidi! negaidi! seedi! darbojies! tachu negaidi, taapat nekas nebuus! neviens nenaaks! es gribu, lai atnaak! varbut tomeer...! veel neej prom! veel mazliet! tachu beidz, ej! pietiek tev te seedeet! hahahahahaa! cik tu esi stulba! tas ir smiekliigi!
    varbut tas ir tikai mierinaajums

    Current Mood: raudaat gribas
    Current Music: Glassjaw - Must Have Run All Day
    9:06p
    es tikko biblioteekas graamataa atradu jauku meitenes fotograafiju. noteikti ieliktu tur kaa graamatziimi. ja es buutu puisis, es noteikti nodomaatu, ka tas ir liktenis, ka taa ir iistaa, un samekleetu vinju.

    Current Mood: romantisks, ehh
    Current Music: The White Stripes - Expecting
    9:52p
    uzmini, nu, kas ir X?
    Viņš pats stāsta par tiem. To vidū ir "estēti un salonu dievmeklētāji, bitņiki un nevīžas", ir liels daudzums "bārdainu, uzpūtīgu un neizglītotu zeņķu, sliktu ģitāristu un dižo leģendu nicinātāju", ir vesela varza "estētisko stilīgo", kuri "no sava stulbuma augstienēm ar nicināšanu noraugās uz mūsu skaisto planētu.." Šie cilvēki nekad nesapratīs, par ko runā X, viņi interesējas vienīgi paši par sevi, nelikdamies ne zinis ne par ko citu. Ar savu uzpūtību, stulbumu, neprasmi un izlaidību viņi tikai bojā dzīvi.
    Par to arī raksta X.


    hahaa. nežēlīgi,bet tik forshi pateikts!
    ai, tik ljoti patiik, ka es nezinu, vai es speeshu kaut ko uzrakstiit literatuuriski. es nekad neesmu speejusi vaardos izteikt savas emocijas, arii domas ne.

    Current Mood: aizraavies
    Current Music: Placebo - Where Is My Mind

    << Previous Day 2004/04/19
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba