lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, December 14th, 2003

    Time Event
    12:19a
    jaasmejas liidz naavei!
    milziiga veelme lasiit Selindzheru! izlasiiju vienu staastinju, kas pieejams netaa. un viss.. nav vairs nekaa. nu kaapeec man nav neviena no taam divaam vinja graamataam?
    Taa vietaa saaku lasiit Vonneguuta "Fokuss pokuss" un sasmeejos.

    "Tur jau taa lieta: Patons meedz izteikties par jelkaadu shkjietami nopietnu, skaistu, vai briesmiigu, vai sveetu notikumu,- ka vinjam esit jaasmejas liidz naavei, - bet faktiski vinjsh nesmeejaas. vinja sejaa nepakusteejaas ne vaibsts arii veelaak, staastot par to. Es nedomaaju, ka vinja dziives laikaa kaadam vispaar ir gadiijies dzirdeet to, ko vinjam it kaa bijisjaadara visu laiku, proti, jaasmejas liidz naavei."


    "..Mums nebija atljauts sarunaaties 1 ar otru vai ar kaadu citu. Tomeer muusu bezjeedziigaas apgaitas loks vienaa punktaa krustojaas. Vienaa shaadaa sastapshanaas reizee Dzheks man klusi bilda: - Kaa tu justos, ja uzzinaatu, ka Njujorkai ir tikko uzmesta atombumba?
    Liidz muusu naakamajam satikshanaas mirklim bija jaagaida 10 minuutes. Es apsveeru dazhas elementaaras atbildes, piemeeram, ka es buutu shausmaas, ka man naaktu raudiens, un taadaa garaa. Tomeer es sapratu, ka vinjsh nemaz negrib dzirdeet manu atbildi. Dzheks gribeeja, lai uzklausu vinjeejo.
    Tur jau vinjsh naaca ar savu atbildi. Vinjs ieskatiijaas man aciis un bez mazaakaa smaidinja teica: - Tad nu gan buutu jaasmejas lidz naavei."


    mana mamma izteica versiju, ka vinjsh pats nesmeejaas taapeec, ka tad jau vinjam buutu vislaik jaamirst.


    (iisteniibaa man buutu jaalasa A. Upiisha "Spartaks")

    Current Mood: jautriigs
    Current Music: Kriss Kross - Jump

    << Previous Day 2003/12/14
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba