lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, November 27th, 2003

    Time Event
    5:19p
    ehh, esmu maajaas
    cik tas bija labi!
    katru dienu kaads notikums, kaads piedziivojums. tu brauc 2 dienas autobusaa, bet tik un taa ir savi notikumi un savi paardziivojumi. to es saucu par dziivi! bija tik labi, ka maajaas negribeejaas nemaz. neilgojos, nedomaaju ne par ko un ne par vienu, neko nezinaaju, kas notiek pasaulee. un man bija labi.
    un kompaanijai IR liela noziime. nebuutu man apkaart tie cilveeki, kas bija, es nezinu...redzeejaam daudz, bet piedzivojaam veel vairaak. naktis viesniicaa ar katru reizi arvien labaakas.viins un eezelji (es nekad vairs nespeeleeshu eezeljus, nav interesanti - es vienmeer zaudeeju).smiekli visas dienas garumaa - es nezinu par ko jaasmejas, bet es smejos, jo vinja smejas ;)
    tas miiljums no mazajiem un lielaako meitenju naids, jo puishi tusee ar mums nevis ar vinjaam.
    tagad buushu bijusi gandriiz visu eiropas valstu mcdonaldos. bet garsho visur vienaadi.
    tagad man ir reaalas iespeejas braukt maaciities uz Spaaniju (vajag tikai mazliet parunaaties ar veestnieci un visaadiem konsuliem). todien visi bija laimiigi - lielsisks koncerts, sarunaati randinji, ieguutas adreses un telefoni.
    sakari - cilveeks bez tiem nav nekas.

    negaidiiti apskaavieni un arii nesanjemti apskaavieni atvadoties...un autobuss aizbrauc. visam beigas.

    Current Mood: veel prieciigs
    Current Music: Limp Bizkit - Faith
    11:01p
    ir gruuti rakstiit piedziivoto populaarzinaatniskaa veidaa. galvaa ir tik daudz, sirdii ir tik daudz, bet vai es driikstu rakstiit savas sleeptaas dominjas, savas emocijas, ja to izlasiis viss rajons? vai man ir jaaraksta visu vaardaa vai tikai savaa? tikai faktus vai emocionaalus piedziivojumus? neinteresanti arii negribas rakstiit. gruuti..

    bet es to paveikshu!

    Current Mood: zhurnaalistisks
    Current Music: Limp Bizkit - Faith

    << Previous Day 2003/11/27
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba