lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, September 13th, 2003

    Time Event
    5:54p
    bildes
    a vot es arii kjeeros pie fotograafeeshanas. nau maaksla, bet tik un taa fotograafeeshanas ( un nevis fotograafeeshanaaaas) prieks neizpaliek.

    virtuve
    krastmala
    paareja
    inj-janj
    sarkans
    jumti
    es

    Current Mood: artistic
    8:33p
    +
    liela bljoda ar saldeejumu un banaaniem ir tieshi tas, kas vajadziigs pretiigi saaposham kaklam, vai ne? pareizaa atbilde ir - jaa. taa man teica mamma. un taa kaa es jau krietni senaak nonaacu pie secinaajuma, ka mammai vienmeer ir jaaklausa, jo vinjai vienmeer ir taisniiba, tad man nekas cits neatlika, kaa to saldeejumu apeest. nenoliegshu - garshiigi bija. par spiiti manai "gandriiz saldumu neeedaajas" personiibai.

    shodien man ir muse diena. un pamazaam es saaku tieshaam, i mean TIESHAAM, priecaaties par to, kur es buushu un ko dariishu 12.oktobrii. ar mani tomeer nau tik traki. yeah! visaadaa zinjaa. nau. es atkal varu atsaakt par sevi priecaaties. treneeties to dariit. un kaapeec gan ne.
    shodien es smaidu.

    shodien es peetu klases fotograafijas un nokjertaas sejas izteiksmes, kas vietaam ir visnotalj smiekliigas. un pat miiljas. arii ar vinjiem nau tik traki. nu nau.

    Current Mood: cheerful
    Current Music: Muse - Butterflies and Hurricanes

    << Previous Day 2003/09/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba