lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, September 8th, 2003

    Time Event
    8:24p
    vinja
    ir patiikami sajusties kaa mazaakajaas klasiitees, kad blakus seedeeshana skolas solaa bija tik noziimiiga un svariiga un tik daudz ko izteica. heh. ir patiikami iedomaaties, ka varbut shoreiz tas ari bija tik pat noziimiigi un kauko izteica.. ehh. un vinja visu izjauca. vinja, par kuru es neko nezinu, bet visi vinju sauc par manu draudzeni. tas ir nozheelojami. taaadaa gadiijumaa man labaak vispaar nau draugu, nekaa kaads, kas par kuru es neko nezinu, kaads, kas tikai staigaa man liidzi kaa eena, vienmeer piekriit visiem maniem priekshlikumiem, nekad neiebilst.
    nu un shitaa nau aprunaashana. es vienkaarshi izsaku savu saapi. es pat vairs nezinu par ko iisti. bet par vinju. katraa zinjaa.


    P.s. Dementia, ejam riit uz In.storu?

    Current Music: Labveeliigais tips - aluumiinija cuuka
    10:07p
    fakin ceriibas
    no riita pamosties, nezinaadama, kaada buus diena. riits paarsteidz. un dod ceriibas jaukai dienai. diena ir kaa parasti. un vakaraa tu esi pievilta. jo ceriibas nau attaisnojushaas.
    apnicis dziivot vienaas kaukaadaas mistiskaas ceriibaas par visu. un beigaas taas ceribas nepiepildaas un viss. kaarteejais tukshais bezemociju vakars. un vienmeer kaads patraapaaas celjaa. bet es jau taa negribu. taa vnk sanaak. taapeec, ka es cereeju.
    taapeec, es vairs necereeshu un buushu pavisam skeptiska un ciniska un veel sazin kaada. yeah.
    mana jaunaa dziives filozofija . protams, ka sliktaaka. es vispaar palieku arvien sliktaaka un sliktaaka. et tas ir tikai taapeec, ka es aizsargaajos. uzmanos. piesardziiba ir laba lieta, you know.
    un man vienalga, ko juus tagad domaasiet vai nedomaasiet. piedraazt visus private postus. pashlaik man viss vienalga.
    riit nebuus. neuztraucieties.

    Current Mood: vienalga
    Current Music: Fisher - Breakable

    << Previous Day 2003/09/08
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba