lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, August 24th, 2003

    Time Event
    11:17p
    aktuaali!
    es nekad neesu intereejusies par politiku, arii par kaukaadu tur ekonomiku un tautsaimnieciibu un tamliidziigaam lietaam nee. arii par ES nee. agraak. ko dzirdeeju un kaukur izlasiiju, ko skolaa staastiija un ko iemaaaciija - to, jaa, nemetu prom pa gaisu, uztveeru un paardomaaju, bet defaultaa bij taads vienalga..tagad, man liekas, ir vnk neiespeejami no taa izvairiities un par to nedomaat, jo visi zhurnaali ir pilni un pa tv runaa, un zinjaas un aviizees par to vien raksta. tad nu, man kaa diezgan neieintereseetai personai ir naacies dzirdeet visaadus viedokljus un argumentus, un faktus - par un pret, vai es to gribu vai nee. un man jaasaka, es nesaprotu tos cilveekus, kas taisaas balsot pret. it sevishkji jaunieshus. es saprotu, ka pensionaariem ir vienalga. vinju dziives laikaa visticamaak, ka nekas krasi nemainiisies (ja vinji to vispaar ir sapratushi) vai ari dalja vecu cilveeku vnk baidaas no kaut ka jauna un nezinaama, un tas viss liekas draudiigs. veel dalja vecu cilveeku neuzticas esoshajai valdiibai,bet gan visaadiem kreisajiem, proti, veeleeshanaas vienmeer balso par rubiku utml.
    bet kaapeec jaunieshi baidaas? kaapeec domaa, ka buus tik shausmiigi slikti? ok, cilveeku, kuri negrib maaciities un straadaat - jums vienmeer buus slikti. arii, ja lv nekur neiestaasies, cenas tik un taa pamazaam vislaik celjas, un taapat jums neviens nepaliidzees. driizaak jau tad ir jaaatbalsta ES, jo ir iespeeja, ka ES paliidzees tieshi sociaalaa jomaa. bet cilveeki ,kuri maacaas un straadaa un galvenais grib to dariit, jums tiek dota naakotne, iespeejas. protams, cilveekiem, kuri ljoti grib ko sasniegt, nekad nau bijushi nekaadi shkjeershlji, bet tagad iespeeja buus jebkuram, kas to gribees kaut tikai mazliet.

    es tieshaam neesmu ljoooooti pastiprinaati intereseejusies par to visu, jo man tik un taa nau balstiesiibu, bet...vai kaads vispaar ir ljoti pastiprinaati par to intereseejies? visi tie, kuri domaa, ka izcirtiis mezhus? visi tie, kuri domaa, ka lv vairs nebuus sava identitaate?

    vispaar, mani tas viss neuztrauktu arii liidz shim, ja vien es shodien pie brokastu galda nesaaaktu diskuteet pat ar savu gjimeni, ja vien es nezinaatu, ka kaukur ir plakaati pret ES un ja vien es nezinaatu, ka tik daudz cilveeki veel nau izleemushi.
    padomaajiet...

    << Previous Day 2003/08/24
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba