lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, August 23rd, 2003

    Time Event
    11:52a
    Praata Veetra forever!
    Lai cik popsiigi vinji buutu kljuvushi, lai cik kaitinoshi bija apkaarteejie cilveeki , kas bljaustiijas America fuck off un meitenes, kas nevar nostaaveet uz kaajaam, un neatlaidiigas meitenes, kas censhas nokljuut peec iespeejas tuvaak skatuvei, gruustoties ( vai, piedod, mani gruusta! ) un sljakstoties,
    lai arii bija slapjsh un lija...lai arii miiljaakaas dziesmas laikaa bija jaaciinaas par savu vietu zem shiis saules, koncis tomeer bija uz goda, lai neteiktu vairaak. Praata veetrai nau ne vainas, lai neteiktu vairaak. bet IR jaasaka vairaak. TIK sirsniigi, TIK pozitiivi, Tik tik tik...puishi tieshaam speelee no sirds un dveeseles, un vinjiem tieshaam patiik, ko vinji dara. un tas, manupraat, ir pats galvenais. nemitiigi smaidiit un veerot zhilbinoshsos ekraanus un smaidiigo Kauperu un pavisam smaidiigo Jubaltu un dziedaat liidzi.
    nooooteikti aizejiet uz kaadu PV konci ! kaut vai vienkaarshi sajustu to sirsniibu un pozitiivismu, kas tur valda...

    Current Mood: smaidiigs veeljoprojaam
    Current Music: Praata Veetra - Ziema
    11:37p
    gjimenes ekskursiju diena
    No lietus nenobiijaamies, sadomaajaam aptuvenu marshrutu taa spontaani un aiziet!
    Protams pirmaa apstaashanaas vieta bija ar domu - jaaeed pusdienas. tad nu Tukumaa paeedaam , Jaunmoku pils daarzaa papriecaajaamies par koka vardiiteem - skulptuurinjaam, apskatiijaam Talsus un pat daljeeji piedaliijaamies pilseetas sveetkos, paskatoties, kaa speeleet taisaas puuteeju orkjestris, bet nobaidiijaamies no lietus un braucaam taalaak..vispaar Talsos taa pa iistam biju pirmoreiz. tagad varu droshi teikt, ka esmu tur bijusi. pat bazniicaa iegaajaam un pa kalniem pakaapeleejaam. tur gan nemaz savaadaak pa pilseetu paarvietoties nevar. man patiik tur. skaisti taa. tikai, nez, kaa tur ziemaa var pa ielaam paiet. tur laikam visiem ir ragavinjas. dienas joks - mamma prasiija: "kaa tad te var buut tik daudz kalnu, vai tad shitas nau Zemgales liidzenums?" Kaukur pirms Ragaciema pastaigaajaam gar juurinju, skaisti tur. Ragaciemaa sapirkaamies kuupinaatas zivis un sasmirdinaajaam visu mashiinu. protams, kaa tad diena bez iepirkshanaas. Spicee mazliet pagarlaikojos, kameer citi ciitiigi kaut ko tur pirka. who cares. man patiik naktii braukt cauri Riigai, atcereejos vecos laikus, kad mees taa visa gjimeniite braucaam uz Riigu neko nedariit vai iepirkties vai veel sazinko dariit, un tad vienmeer vakaraa braucaam maajaas. tagad bija liidziigi. taada sajuuta, it kaa man Riigaa nemaz nebuutu maajas. kaa agraak. vienkaarshi izbraukt cauri un pa celjam iegriezties Mcdonaldaa.
    pa visu dienu kopumaa nokjerti vismaz kaadi 3 lietusmaakonji. redzeetas 3 varaviiksnes (viena pat bija ljoooti tuvu. veel pirms mezha ) un klausiita vecaa praata veetra un skalji dziedaats liidzi.
    ljoooti izdevusies diena

    Current Mood: es gribu smaidiit ;)
    Current Music: Prāta Vētra - Es gribu

    << Previous Day 2003/08/23
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba