lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, August 20th, 2003

    Time Event
    1:32a
    tagad gan esmu iekshaa ar visaam chetraam. shii jau ir stadija, manupraat.

    Current Mood: satraukusies
    Current Music: From Autumn To Ashes - No Trivia
    6:09p
    men..
    "tava lielaakaa kljuuda ir taa, ka tu par viirieshiem spried, vinjus neiepazinusi" ( no kaadas ziepenes, kuru skataas mana mamma tepat blakus)
    tikko dzirdeeju
    vai tad taa nedara visi? par visiem?
    iepaziistot, es vienmeer atklaaju visu to slikto, visas negatiivaas puses, kuras pirms tam vinjsh veiksmiigi sleepa, vai es, akla buudama, nepamaniiju. un tad es beegu. tajaa pirmajaa briidii jau tev gribeejaas piekluut tikai tuvaak un tuvaak.
    bet varbuut, ja tu vispirms iepaziisti sliktaas puses..nujaa. tad tev vinjsh jau uzreiz nepatik. vienalga - kaa viirietis vai cilveeks kaa taads. bet ja tu esi spiesta ar vinju tomeer turpinaat kontakteet, tad beigas ir pavisam labas.
    lielaakaa dalja manas pozitiivaas, labaakaas draudziibas ar viirieshiem ( taadas ir divas, betnu tomeer ) ir saakushaas ar izteiktaam abpuseejaam antipaatijaam. un pagaidaam nau beigushaas. secinaajumi?..
    ( un sheit es runaaju tikai par draudziibu )

    Current Music: Noir Désir - Des visages des figures
    9:12p
    taa esmu es
    25.03 )

    Current Music: Nitin Sawhney - Letting Go
    10:14p
    ...un shii arii esmu es
    Lazda nevienam neuzspiež savus dzīves uzskatus, tomēr apkārtējiem ir grūti nepakļauties viņas oriģinalitātei. Lazda apmierinās ar mazumu un spēj pielāgoties apstākļiem. Ja viņa vēlas, tad var iepatikties visiem. Viņa var būt mīļa un bīstama reizē. Lazdas raksturā atrodami gan balti, gan melni toņi, tas atkarīgs no kaprīzēm, apstākļiem. Viņas oma var būt vai nu ļoti labam, vai - gluži pretēji - drūma. Agrākos laikos Lazdas zīmē dzimušos nereti apvainoja burvestībās. Viņa spējīga uzminēt pat jūsu slēptākās domas. No Lazdas var sagaidīt visu. Ja Lazda kādam pieķeras, tad spēj darīt šo cilvēku laimīgu, bet uzmanieties, ja neesat ierakstīts viņas draugu pulkā. Lazda dzīvi uztver savādāk nekā pārējie, varētu pat teikt, ka otrādi. Viņa ir ļoti nepastāvīga, bieži maina lēmumus. Te uzņemas iniciatīvu, te atkal ļauj visam plūst pa straumi. Mīlestībā spēj būt gan patīkams, gan mokošs partneris. Pieņemiet šo spēli, ja nebaidieties riska. Lazda ir ļoti daudzpusīga, viņai viegli padodas mācības. Tikai no viņas pašas atkarīgs, vai viņa izkops savus talantus vai neizkops.

    Current Music: Yann Tiersen - L'apres Midi

    << Previous Day 2003/08/20
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba