lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, August 19th, 2003

    Time Event
    10:40p
    mana gjimeniite
    apskatiiju sen neredzetus radubeernus, radumeitas un radupuishus. konstateeju, ka sheit valda galeejibas. visi radinji ir vai nu paraaak apalji vai paaraak izkaameejushi (es laikam piederu pie otrajiem).paklausiijos jaunaakajos piedziivojumos un deeekaas. sapratu, ka es kaut kaa neiederos tajaa visaa. kaut kas nau kaartibaa ar mani vai vinjiem?
    peec visiem radu likumiem man jau vajadzeeja buut staavoklii vai vismaz ljoti garam ex-puishu sarakstam un vismaz diviem puishiem reizee. un es nekaadaa gadiijumaa nedriikstu pabeigt vidusskolu.nu labi, pabeigt veel vareetu, bet augstskolaa staaties gan nevajag.
    viena maasiica(17) ir padauza (piedodiet, bet tas ir fakts), otra maasiica(29) pirmo beernu dzemdeeja 17 gados un shodien svineeja otraa beerna 7 gadu dzimshanas dienu, appreceejusi dzeeraaju, bet izshkjiirusies. treshaa maasiica(~20) ir staavoklii jau kuro reizi (vinjai biezhi ir spontaanais aborts). braaleens(mazliet paari 20) draudzeejas ar otraas maasiicas draudzeni , kurai ir vismaz 6 g.v. beerns, un klausaas 'la rocca'. otrs braaleens tusee ar 'alternatiivajiem' un straadaa i-neta kafejniicaa un laikam ir vispozitiivaakais shiisdienas varonis.
    druumi, huh?

    << Previous Day 2003/08/19
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba