lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, August 18th, 2003

    Time Event
    2:27a
    es Tevi nepaziistu
    mees speejam radiit par sevi jebkuru iespaidu, mees varam buut jebkas. kad vien to veelamies un kaa veelamies.
    sheit, ariii tur.
    vai izlasot kaada cilveeka zhurnaalu, mees sho cilveeku iepaziistam? vai vinjsh muus vienkaarshi maldina, rada par sevi taadu iespaidu, kaads vinjam pasham vislabaak iet pie sirds...?
    vai mees maz speejam paziit cilveeku, vinju nepaziistot?
    Es varu likt cilveekiem domaat, ko es gribu, lai vinji domaa. juus arii taa varat. visi taa var. un visi taa dara. tad KAD cilveeki ir IISTI?

    P.S. Tev ir ljoti interesanta un bagaata virtuaalaa dziive. vai Tev ir arii reaala dziive? Tev ir daudz pokemoniskas un ljoti kaitinoshas draudzeniites, ar kuraam Tev, shkjiet, ir tikai virtuaalas, bet sarezhgjiitas attieciibas. Tev patiik kashkjeeties. Tu speciaali visu sarezhgjii. Tev ir Sava pasauliite. Man patiik Tavs domu gaajiens. tas, kuru Tu radi citu apskatei.es Tevi nepaziistu.

    Current Mood: aizdomiigs neticiigs
    Current Music: Explosions in the sky - with tired eyes, tired minds..
    1:49p
    17
    "Well," she said, "I'm seventeen and i 'm crazy. My uncle says the two always go together.When people ask your age, he said, always say seventeen and insane."
    5:56p
    katram savu pokemonu!
    arii man ir draudzene - pokemons. briizhiem man vinja tik ljoti kaitina, tik ljoti izved. bet briizhiem man vinjas ir tik ljoti zheel. nu kaa lai pasaka cilveekam, ka tas, par kuru vinja sapnjo, to apzinaas un netaisaas sapnjot par vinju, bet driizaak pasmieties...un kaapeec tieshi man ir jabuuut tai, kurai vinja staasta visas savas lielaas beedas ( kas nemaz nau TIK lielas beedas)
    un kaa lai reagjee uz "esmu saakusi ritiigi iereekt par liikjiem, priecaaties taa teikt"
    bezceriigi...
    es gaidu, kad vinja izaugs...
    driiz, tam jaabuut driiz

    << Previous Day 2003/08/18
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba