lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, May 13th, 2003

    Time Event
    12:41a
    priex, kur tu rodies..( laime, kur tu kaveejies? :D)
    blje, vai tieshaam kaadreiz cilveeks var justies arii neapmierinaats par to, ka vinjam ir labs garastaavoklis? neenu sitiet mani! man ir labs garastaavoklis! :))) un man par to taa kaa neeerti..jo nu citiem nau..
    neenu bet tad, kad vinju vajag, tad vinjsh nau. kad vinju nevajag, tad vinjsh ir. phe. sist vajag manu garastaavokli nevis mani, vot! :) pie visa vainiigs ir vinjsh! :) TAS! :)
    izlasiiju gandriz veselu graamatinju atkal shodien. ko tik es nepaspeeju izdariit vienaa dienaa ( tikai ne to, kas vajadziigs- piemeeram pamaaciities interesanto ekonomiku, kjiimiju vai hmm..jaa, to pashu literatuuru. ne vella! kaukaa nesanaak!)
    graamatinja taada paarsteidzoshi interesanta, saistosha un taa neparastii uzraxtiita.ziniet, man vispaar nepatiik taas nenormaalaas fantastikas un taa.bet ja vinja taa tik cilveeciigi uzraxtiita. kur it kaa darbiiba norisinaas taa nereaali, ar nerealiem personaazhiem. bet juutas, izjuutas, domas un viss tas jau ir taads pats.marsieshi domaa taapat kaa mees. rakjetees cilveeki uzvedaas taapat.domaa taapat.kriitot visumaa, sarunaajas taapat...ir par ko padomaat.par cilveekiem.par vinju izdomu.par to, kas notiek pasaulee arii galugalaa :D
    vispaar esu piefixeejusi, ka es lasot graamatu daudz analizeeju un atbildu pati sev uz kaukaadiem jautaajumiem. nu gluzhi kaa an literatuuraa buutu uzdoti jautaajumi un es mekleeju atbildes. vai es nokjeru sevi pie domas, ka es atkal domaaju par to, kaa es analizeetu to vai shito teelu, ja man tas buutu jaadara literatuuras stundaa.kaa es pastaastiitu par shito graamatu.par rakstnieku pashu. par to, ko vinjsh ar to visu domaajis.
    mazliet kaitinoshi.bet laikam jau nemaz ne tik slikti..
    par ziemeljmeitu gan neko jeedziigu nespeeju uzraxtiit.nuja.taapee, ka tas ir obligaati.
    kaapeec es vienmeer daru visu neobligaato? ;D
    man jau likaas, ka man nepatix...
    bet man patiik :) ljoti

    << Previous Day 2003/05/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba