lauztās priedes
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, May 11th, 2003

    Time Event
    6:11p
    lielaa doma
    [taaa ir kaa noladeeta suutiiba, bet es netieku prom no shitaas kastes ;D
    neenu es jau neko nesaku...vieniigi taa probleema, ka taa atkal var visu sabojaat.]
    nujaa..
    es izdomaaju, ka nau jau no kaa sleepties.visi latvieshu ljaudis tagad var izlasiit visas manas sleeptaakaas domas ;DD
    un jebkuraa briidii, cilveekiem,kurus tu patieshaam neveelies izlasaam visu sho var samelot, ka es te neesu. melot sev nenoziimiigiem cilveekiem nau tik liels paarkaapums..
    es nezinu.man taa kaa ljoti vienalga, vai kaads zina, kas esu vai nee. varbut tad vismaz mani neviens nesaukaas par pasaules nabu un veel nezin kaa..( nee, tieshaam, tas nenotiek biezhi, bet kad taa notiek, paliek jociigi, jo tad ir taa sajuuta, ka vai nu vinji mani galiigi nepaziist vai arii es pamatiigi mainos vai es mainos,neesu vairs'es', esot kopaa ar shiem cilveekiem, kas taa uzdroshinaas mani nosaukt.gribu buut labaaka par vinjiem vai vnk apzinaaties, ka esmu labaaka:D )
    jaa, bet vienu es pamaniiju jau labi sen- mani tracina, kad kaads uzbaaziigi par shito vietu (zhurnaalu) runaa ieksh iistaas dziives. es arii to esu dariijusi, bet nu..tas ir savaadaak ;DD
    shitas, manupraat, ir ljoti intiims, virtuaals nosleepums.neenu ne nosleepums taadaa noziimee, bet tomeer...tu tachu nevienam neprasi- ko tu ieraxtiiji savaa dienasgraamataa( jovisticamaak, ka tu nezni, ka taada ir, bet nu ja tomeer zini, tik un taa neprasi)dziivee ir jaaaizmirst par to, ka sheit raxta tavi draugi, ka raxti tu pats. iisteniibaa, lasiit visu shito ir neeetiski.jo lasiit dienasgraamatu ir ljooooooti neeetiski( es nekad neesu uzdroshinaajusies lasiit citu dienassgraamatas(taustaamaas), kaut ir bijusi izdeviiba un ir bijusi arii veeleeshanaas) shii ir iespeeja tomeer apvaldiit zinjkaariigi un izlasiit citu domas, izlasiit citu dienassgraamatu (un vinjas te ir tik daudz!)izlasiit it kaa slepeni,bet tajaa pashaa laikaa tu zini, ka vinji zina, ka tu to esi izlasiijis. un patiesiibaa jau..ja shie cilveeki te raxta, tad kaukaadaa kaut vismazaakajaa pakaapee cilveeki veelas, lai vinji taptu ieveeroti. uzklausiiti.saprasti.atziiti.
    (kaa ikvienam no mums, man vajag, lai mani atziist!)
    internets paver TAADAS iespeejas! ;D haha

    saule spiid.es seezhu te.maajaas.grozos smukaas muuzicinjas pavadiibaa.nemaz iisti nevilina taa saule(meegjinu apmaaniit sevi) neenu..man atkal bus jaaiet aaraa vienai.jaaiet lidz ezeram.atkal uznaax lielaa veelme piipeet tikai taapeec, ka taa buutu lieliska kompoziicija. viss atkaartosies.varbut tieshi taapee, es taa nedarishu.sagaidiishu mammu.pierunaashu uz kuuku,jo ir tachu mamminjdiena.un laimiigi noseedeeshu iekshaa karateejo saulaino dieninju ;D ak..
    nee, es tieshaam dienaas buushu rakstniece.vai viens normaals cilveeks var uzraxtiit tik daudz? tagad visi meegjinaas? :D neenu dariet taa..paarspeejiet mani! HA!

    Current Mood: nesaprotams
    Current Music: Suv feat.Mari Jose - suenos different
    6:19p
    es akal kauko nepareizi izdariiju?
    pheee

    upd. nee nee. viss ir kaartiiiiibaa. ( atvieglota nopuuta)

    << Previous Day 2003/05/11
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba