Vegānpārdomas
Sorry not sorry
Replying To 
12.-Aug-2016 02:51 pm
Par piesārņojuma korelāciju ar vēzi neesmu pētījusi, vari iedot references? Arī par eskimosiem un aleotiem, vai tu zini cik ilgi vidēji dzīvo šie eskimosi? Cik es zinu, augstākā vēža prevalence ir Dānijā un citās Ziemeļeiropas valstīs: http://www.wcrf.org/int/cancer-facts-figures/data-cancer-frequency-country

Vari salīdzināt ar karti par gaļas patēriņu: http://chartsbin.com/view/12730
Un piena patēriņu: http://chartsbin.com/view/1491
Krūts vēža incidenci: http://chartsbin.com/view/yq6

Zinu tikai to, ka tā dzīvnieku produktu diēta, ko eskimosi piekopj, viņiem izraisa sirds slimības, tai skaitā arterosklerozi un sirds triekas, gluži tāpat kā rietumniekiem, kas ēd burgerus, jo cilvēka organisms ir primāta organisms ar primāta gremošanas sistēmu, tā kā mums ir paredzēts pārsvarā ēst augu valsts produktus (sevišķi augļus), tad mēs vienkārši netiekam galā ar to holesterīna daudzumu, ko dzenam iekšā ar gaļām:

http://nutritionfacts.org/video/omega-3s-and-the-eskimo-fish-tale/

Vēl es gribēju piebilst, ka protams, ka piesārņojums un dzīvesveids, tai skaitā smēķēšana, alkohola patērēšana un stresa līmenis ietekmē veselību, gluži tāpat kā diēta, bet ja izskatot simtiem neatkarīgu pētījumu ir pamats atzīt, ka gaļa ir 1. grupas kancerogēns, tad tādu faktu nevar atspēkot ar spekulācijām par piesārņojumu kā galveno vēža izraisītāju.
Reply Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
This page was loaded Maijs 22. 2024, 7:32 am GMT.