Posted by [info]cinnemon on 05.01.2011 at 14:58
es laikam esmu uzaugusi mīkstā un krāsainā ziepju burbulī, kur bērni ir bērni un pieaugušie ir pieaugušie.
stāsts par to, ka apsēdos blakus šķietami mazam zēnam un meitenei, gan pēc izskata, gan apģērba, gan pēc vēl pavisam nenobriedušajiem ķermeņiem un vēl zīdainās bērnišķīgās ādas, nedotu tiem vairāk kā 12 vai 13 gadu. līdz vienā brīdi no man pretim sēdošas meitenes mutes sāka birt lamuvārdi, puika sauca viņu par sučku, abi lielījās, kas vairāk izdzēris jaunajā gadā, sīkais paziņoja, ka viņš jau tikai šņabi dzer, tad viņš izvilka telefonu, uzlika kaut kādu briesmīgu mūziku, bāza meitenei pie auss, lai klausās, viņa toties pateica viņa-fui, tu visus pirkstus esi nopīpējis. protams, tālāk viņš paziņoja, ka nospertās cigaretes jau izpīpējis, pagriezās pret mani un prasīja, vai es nevarēšot viņam nopirkt cigaretes. uz ko es atbildēju ar striktu nē. meitene sāka aprēkt mani(whaaay???), un bāza sīkajam džekam kaut kādu pieclatnieku čupu sejā, parādot, cik viņai daudz naudas(es nemaz negribu zināt, kur tā ņemta), puika centās izraut vienu no rokām, tā neļāva, viņš izvilka šveices nazi un vicināja apkārt. meitene pateica, ka šitā viņš kādreiz viņu pa "pjanku" vēl varot nodurt. tad viņi atkal runāja par dzeršanu un kaut kādām meitenēm un džekiem, kas ir sučkas or smth(nu vienvārdsakot, es tiešām negribu iedomāties, ko tie bērni dara).
labākais bija tad, kad gandrīz bijām jelgavā, meitene no bikšu kabatas, izvilka red&white(viņas rokās tā izskatījās pēc milzīgas paciņas), ielika starp zobiem cigareti un lepni soļoja uz izeju, kamēr sīkais viņai nopakaļ, izvilcis to nazi un teikdams: "dai sigaretu iļi ja tebja ubju".

ko man vēl pateikt? to, ka es nekad dzīvē 12 gadu vecumā neko tādu nebūtu iedomājusies, un ka es esmu neizsakāmi pateicīga saviem vecākiem par to, ka man ir bijis tikai pats labākais.

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: