Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

cindy - Post a comment


[info]cindy
Aug. 11th, 2017 09:29 pm

Ai, kaut kāds tukšums vispār iesēdies iekšā. Aizgāju gulēt , var teikt "šodien" ,kas bija astoņos no rīta, pamodos trijos pēcpusdienā un, godīgi, tik pārgurusi jutos. Uzreiz gāju mātei palīgā - viņai pirmā brīvdiena šodien pēc ilga laika, darot darbus, gandrīz noģību - nezinu , tas no tā ,ka neko tolkam nevaru no ēdiena dabūt sev iekšā un dzīvoju principā no kofeīna un nikotīna vai tāpēc,ka laiks ārā šodien bija pa karstu. Vismaz siltās dienas pienākušas, žēl gan, ka tieši pirms prakses, kad laiku īsti vairs nesanāks izbaudīt un būs jāstrādā.

Šodien nācās atcelt visus plānus, draudzene gribēja izvilkt no mājas un doties pa klubiem, bet pašlaik nedomāju, ka morāli esmu tam spējīga. Taisīties un meklēt drēbes ko vilkt - šodienai šķita par daudz. Tā vietā pavadu šo vakaru pie milzīgas tējas krūzes un ar mierīgu mūziku fonā. Vispār, runājot par mūziku, man nekad nav paticis One Direction un neesmu klausījusies viņu dziesmas, bet kopš grupa viņiem pajukusi ,jaunā Harry Styles dziesma - Meet Me In The Hallway ir tīri baudāma, nekad nedomāju,ka klausīšos kaut ko no viņiem, bet šī dziesma iet uz riņķi man jau kuro reizi.

Varbūt smieklīgi, bet nespēju pārdzīvot, ka mani vecāki liek manam kaķim iet ārā un tur dzīvoties, jau biju pieradusi, ka tas mans murmulis katru rītu saritinājies blakus guļ, patiesībā nespēju sagaidīt, kad varēšu pati atrast un iekārtoties normālā darba vietā, lai varētu strādāt un krāt naudu pašai savam miteklim. Neko lielu negribu - vienistabas dzīvokli ar pamaz mēbelēm, galvenais, lai mājīgi un ērti.

Tāds mierīgs garastāvoklis, nedaudz pat prasās mīļumu, viss ir atslābināts, es jūtos labi un apmierināti. Mūzika noteikti palīdz.

Read Comments

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: