pretty hate machine's Journal -- Day [entries|friends|calendar]
pretty hate machine

[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ calendar | livejournal calendar ]

[17 Nov 2003|12:49pm]
[ mood | None, or other ]
[ music | Apex Twin ""26 Mixes For Cash"" ]

mmmmmmmmmmmmmmmmm.........
saakot no 6dienas pulkst 17:00 liidz vakardienas pulkst. nuu teiksim 17:00 jutos vnk. kriminaali ..
staasts aapmeeram taads ..
skolas biedram Maarinjam vaardadiena bij 10.11.2003. bet mees noleemaam ka svineesim to 15.11.[6diena] pie cita skolas biedra Ivo k-kur elle rataa Mazajos Kangaros ..tas ir k-kur 40-50 km no riigas uz Maalpils pusi ..a vienvaard sakot dzilji paakji... bet nu neko skaista daba minimaali attaisnoja lielo aukstumu ..bet salu es nepajokam un nebiju tur taads vieniigais ...tur mees bijaam apm. 15-17 cilveeku..nu a vienvaard sakot skolas biedru tuss ..vareetu teikt ka viena kursa tuss bet taa viss nebija jo biju es ar velvienu savu kursabiedru un tru bija arii taa teikt pastaronnije..tas taa..
taatad pulkst 17:00 briiviibas laukums..visi satiekas ..dodamies celjaa uz autoostu pilkst 17:15 liidz autobusam palikusi pusstunnda ...autoostaa satiekam paareejos cilveekus kopaa sanaak apm 17 or nedaudz mazaak[kaa jau ieprieksh mineeju] un taatad kasee biljeshu nau [7minuutes liidz busa pienaakshanai] visi diebj uz 8toto platformu..esam tur [5min liidz busam].. protams pirms celja jaauzpiipee.. utt. pienaak buss..
veiksmiigi visi iespiedushies busaa un lielaako dalju pasazjieru atstaadami uz platformas ar gariem deguniem laimiigi dodamies celjaa ..protams autobusaa tiek taisiits liels hajs - sabljaustiishanaas, dziedaashana, reekshana un citas muljkjiibas ...mees ar Lauru kaa godiigi pasazjieri seezjam un sarunaajamies nedaudz pieklusinaataas balstiis..nezinu pat kapeec ...
taa nu paiet kaada pusotra stunnda kad es izdzirdu "naakamajaa kaapjam aaraa!" skan no priekshpuses Ivo blass ..nu tad nu visi sataisaas - somas tiek savaaktas, tukshaas pudeles nogruustas zem kreesliem vai kaa citaadi atstaatas shoferim par pieminju... visi tikushi aaraa no busa... laimiigi kad var beidzoti ieelpot svaigo un veeso lauku gaisu...njaa tad protams iet valjaa lielaa bljaustiishanaas [kaa jau tas notiek kad beernudaarzu ielaizj mezjaa] bet nu neko ..tiek samekleets lukturiitis un domdamies nu celjaa uz muusu meerkji, kas biegaas izraadaas divas mazas maajinjas dzilji mezjaa kur tuvaakaas civilizaavijas paziiems ir apm 10km raadiusaa.. manu ka paleenaam manu kjermeni paarnjem auskstums un manu arii ka neesmu taads vieniigais ..saakas izmisiiga kurinaashana ..kurnia kraasni, ugunskuru .. pat taisijaamies pliiti kurinaat, bet paldies dievam man izdevaas vinjus paarliecinaat ka taas buus tikai lieka malkas izshkjieshshana[un malkas mums nemaz nebija tik duadz] taatad kraasns kuraas leenaam kljuust siltaaaks un maajiigaaks ..cilveeki saak dzert aaleeties un visaadi citadi izdariities ..es saaku "siivakara potenciaalaa meerkja" mekleejumus.. t.i. mekleeju kaadu ar ko vareetu salaist ..nu principaa ..dariju to tapeec ka tur tieshaam bija garlaiciigi un taadeejaadi vareeju kaut nedaudz izkliedeet shkjietamo nekodari...
/pauze [10min]/
un taatad peec nelielas piippauzes un atminjas atsvaidzinaashanas proceduuras...
un taatad ...
btw
mekleedams potenciaalo upuri sapratu ka tomeer manaa skolaa maacaas arii neliels skaic cilveeku kas klausaas citiem tik ljoti nesaprotamo un noraala cilveeka uztverei pat slimiigo Industriju.. prieks :)
un taatad ...
atradis itkaa visnotalj sakariigu un visaadaa zinjaa interesantu[cik nu manaa skolaa to sakariigo maacaas.. xexe]un izpeetes veertu cilveecinju uzduuros k-kam sameeraa negaidiitam ..kaada meitene vaardaa Laura[man diezgan labs druags] rautin izraava mani no shii silta miteklja "piemiiliigajaam" 4traam sienaam ar vaardiem "ko tu dari? Oxanai[mana bijusii] ta4 saap!"
buutiibaa mana reakcija bija neliels izsmiekls jo cilveeks mani pamet un tad saproties ciesh par to ka es turpinu dziivot nevis iesliikstu depresijaa[kuram man starp citu oficiaali diagnosticeeta].. savaadi tomeer cilveeki meedz buut ..
nu neko ..vakars beidzaas protams ar to ka visiem aizejot guleet man un vel diviem[pariecaak sakot divaam] diivainiishiem tikai saakaas jautraiiba ..taatad saakaam normaali "tuseet" tikai ap 2 naktii ..dzeeraam aardijaaamies kameer paareejie apkaart gulj ..viena no meiteeneem neiztureeja un aizgaaja guleet ..neko.. es ar Oxanu turpinam ..kaa nu tas gadijaaas kaa ne ..mees salaidaam ..nenozjeeloju ..kas buus taalaak ? man buutiibaa diezgan vienalga.. bet es protams neatteiktos no vinjas ja buutu iespeeja :)))))) tas taa ..
riits.. pulkst 8:00 no riita ..ieveras Krix[cilveeks ar kuru iepazinos 1-majaa slimniicaa tad pavadiju 4tras dienas savaa daachaa[tur protams mees nebijaam vieniigie] un sapratu ka vinjsh ir visnotalj uzticams un savaa zinjaa nedaudz kjerc cilveeks :)] luuk...
taatad pieceljamies [neguleejushi, paargurushi utt.] sataisamies un dodamies celjaa uz pieturu ..aukstums, skaista daba, klusums, svaigs gaiss ..bet paari visam AUKSTUMS!!! salaam mees nezjeeliigi liekas ka pac Dievs mums uzsuutijis salu par to visu kas tur noticies :)
nu neko ..taatad peec 1h nostaaveeshanas un padsmit noietiem kilometriem atraadaam viekalinju ..sveetlaimee un ,bez maz, extaazee ienesaamies sapirkaamies siltu teeju eedienu un vel dazjaadas izdziivoshanai nepiecieshamas lietas.. seedeejaam sildijaamies... gaidijaam autobusu ..
nonaakot riigaa [ap 15:00] sapratu ka nezjeeliigi gribas guleet ..miegs tika apkarots[iemesls vel jo projaam ir palicis man pasham nosleepumaa] ar leilu devu kafijas ..
atrveras mana dziivoklja duvis..neduadz satraukta mammas seja laipni mani sveicina.. peec nelielas sarunas[ kas izveertaas 2h garumaa un kuraa tika apspriestas mana dziive un jaunieshu dziives uztvere kaa taada] es sapratu ka mana mamma tomeer ir gudrs cilveeks [gygy]
nu neko ...
guleet aizgaaju ap vieniem naktii peec dazjaam stundaam pavadiitaam ar paariiti labaako draugu taadaa jaukaa jaukaa vietaa kaa PittInn..
nosolijos ka vismaz meenesi nedzershu un aizgaaju guleet ...taada nu luuk bija mana 6-diena - 7diena

4 comments|post comment

[17 Nov 2003|01:34pm]
un mani ljoti interesee - kursh no jums buus tas fanaac kursh gribees to visu lasiit :)))
10 comments|post comment

I love this game... [17 Nov 2003|07:58pm]
[19:57] * You were kicked from #klubsmetro by skruuwe (skruuwe)
-
[19:57] * You were kicked from #klubsmetro by CAFE2 (i don't like you)
-
[19:57] * You were kicked from #klubsmetro by crack (netiikams cilveeks)

upd:
un tagad vinji mani kaitinoshi ignoree...

upd:
ak' kungs vinji mani kapaa iedziis ..es nomirshu no smiekliem ..uh tas gan buutu paradoksaali..
6 comments|post comment

ak' cik skaisti... [17 Nov 2003|08:01pm]
kaa man patiik shaadi vakari ..aiz loga sniegs ..neliela pilseetas murdonja ..pirmdienas beigas - nedeeljas saakums ..ausiis skan NIN - Something I Can Never Have ..
tik tieshaam skaisti...
post comment

[17 Nov 2003|08:30pm]
[ music | NIN - Leaving hope ]

http://www.deviantprints.com/details/11824
-
http://www.deviantprints.com/details/7604
-
http://www.deviantprints.com/details/9195
-
http://www.deviantprints.com/details/10330
-
http://www.deviantprints.com/details/14106
-
http://www.deviantprints.com/details/19155
-
upd:
-
http://www.deviantprints.com/details/1407
-
http://www.deviantprints.com/details/2566
-
http://www.deviantprints.com/details/462
-
http://www.deviantprints.com/details/2040
-
http://www.deviantprints.com/details/6096
-
http://www.deviantprints.com/details/2046 --mana miiljaakaa dziesma no NIN - Still
-
http://www.deviantprints.com/details/15573
-
P.S. nu labi pagaidaam pietiks :)
-
http://www.deviantprints.com/details/2485
- nu piedodiet nevareeju notureeties :) , bet smuka bilde !

post comment

navigation
[ viewing | November 17th, 2003 ]
[ go | previous day|next day ]