chupakabra

31. Jūlijs 2004
 

09:07

aciis kož ēnas. suurst un nevar normaali skatiities.
vakar tika apmierinaatas kliedzošaas alkas peec uudens. juuras uudens bija ljoti veldzeejos ar histeeriskiem viļņiem. ik pa laikam kaut kas pieskaaraas pie kaajas. varbuut beigts ronis vai kurpe. veelaak noriju bailes un uztaustiiju gliemežvaaku.
bieži peldpties atklaatos uudenjos uznaak panika , ka uudenii neesmu viena, ka man blakaam peld veel kaut kas , kas vairs nav dziivs vai ariii ir paarlieku dziivs un grasaas man iekost vai ievilkt dzelmee vakarinjaam. labaak nekad neskatiities uudenii iekšaa jo izteeles augļi var radiit briesmiigus iedomu teelus un saakas panika...

kaķis speelee ģitaaru. seedeeju virtuvee liidz izdirdeeju ģitaaras stiigu skaņas . kaķis uzleecis uz ģitaaras ar zobiem rausta stiigas, labi ka veel neizmantoja mediatoru.
 

22:28

vaariiju avenju uzpuuteni, bet bija slinkums kult ar rokas kuljam riiku. pieedu pilnu savu kjermeni un pie manaam paareesanaas vaidaam  ir vainiiga [info]etalonfunkcija </span>, kas neieradaas ciemos.

vai kaads nepaardod vecu Zinger shujmashiinu, ar kaaju minamu. izkasiiju no kraatuves visaadas paarshujamas lietas, bet ar roku tas vilksies veselu muuziibu. nekas neatliks kaa doties pie maates , kurai zelta rokas un zelta shujmashiina.

blur. tender.maigums nepiecieshams.

nemaaku vairs lasiit, domas paarlieku skrejosas un nespeej palikt graamatas lappusees.

[info]ai istaba kluust aizvien kraashnjaaka un kraashnjaaka. izdevaas pat no paklaaja izkasiit dalju peern nobirusaas priedes skujas. shkaudu bez mitas no putekljiem.
Powered by Sviesta Ciba