antarctica starts here

6. Aprīlis 2016

08:49

kad citreiz atkal liksies, ka nav laika/spēku, tad es atskatīšos uz šiem zematslēgas (nu jau zemacs) pierakstiem un atcerēšos, ka ar šo visu esmu iekavējusi tikai vienu sēriju (ar nesteidzamu deadlainu) un no rītdienas beidzot arī esmu atjaunojusi pierakstu zālē. resursi ir neizsmeļami.

15:15

mīļo sīrupiņ,

pagājšnedēļ tātad cītīgi centos apgūt jaunu žanru*, bet nu ņeasiļila. šonedēļ turpinu sevi izklaidēt ar džanku, bet savādāku**, un ziniet, iet uz urā (ar visiem "pat vēmekļiem pildītā tualetē viņa balss bija apbrīnojami seksīga"); vai ar šādi iegrozītu gaumi trešņaka sakarā pietiks, lai sauktu sevi par sievišķīgu?

*Здоровая девушка - хороший товар, за который можно срубить нехилые бабки с богатеньких америкашек. Ведь человеческие органы - всегда в цене. Именно так рассуждал крутой мафиози по кличке Большой Папа. И все у него шло как по маслу, пока с ним не вступили в кровавый бой трое друзей, трое кровных братьев, поклявшихся отомстить за поруганную честь любимых женщин...

**17-gadīga dīrdre monagana ir brīnumaini talantīga mūziķe. pavisam drīz viņa uzzina, ka ir arī āboliņroce - tā, kura saskata fejas. (...) ķeza tāda, ka mīklainais un satriecošais lūks izrādās galloglāss - feju pasūtījumu slepkava bez dvēseles - un viņu meitenē saista kas drūmāks par vasaras dēku.
Powered by Sviesta Ciba