antarctica starts here

23. Jūlijs 2010

07:59

šorīt nezinu, ko lai tādu līdz nejēdzībai sērīgu paklausās, lai novestos līdz absurdam un katapultētos citā garastāvoklī. sopor aeternus īsti nelīdz, ko vēl...?

vismaz varēšu vēl vairāk izbesīties seminārā, lai pēc tam dotos uz šmidu, kur varēšu izklaidēties, mēģinot ar kādu fiziski izrēķināties, ja nesaņemšu loģisku atbildi uz jautājumu, kā viņi uzdrīkstējās mani kaut kur reģistrēt, ja es to nedz esmu lūgusi, nedz esmu parakstījusi attiecīgo papīru. turpinājums raidījumā kriminalinform!

17:00

interesanti, ka šmidam tās konsultantes mainās gaismas ātrumā. sāc sarunu ar vienu, bet beidz ar pavisam citu. un katra uzskata, ka isķinu glagoļit.

šodien tātad runāju ar konsultanti numur hvz. aci pret aci [zobu pret zobu]. lai gan šī vēl bija normāla.

es pavisam noooteikti neesot pašnodarbinātā.
no trešās puses, varbūt arī esot!
vai arī pa pusei pašnodarbinātā [šo jēdzienu viņa nelietoja, bet doma bija tieši šāda] ^^

principā varētu ģēlu bīdīt arī tālāk, bet man apnika. šitā cilvēks pavada nākamos divdesmit gadus papīros un koridoros, mēģinot kādam kaut ko pierādīt. kaut kādus tugrikus tēvu [ne manu] zemei turpināšu atmest, pārējais uz mani neattiecas. kad atpūtīšos, apdomāšu kādas ekscentriskākas iespējas. piemēram, sintezēt amfetamīnu šķūnītī, pārdot un ar saviem nodokļiem nevienu neapgrūtināt.

17:17

un vēl! seminārā es šodien dzīvajā skatīju ģēniju, kurš domā, ka rembõ latviski ir rimbods. bet es taupīju asinskāri valsts iestādēm, tāpēc neko neteicu.

vispār pasaule pēdējās dienās mani vairs nemīl un pierāda to ar dažādiem sīkumiem [vien putni uz galvas vēl nav ķēzījuši], tāpēc aiz bēdām gandrīz nopirku neiecienīto žurnālu "lilit" [nosaki Viņa raksturu pēc Viņa peldbiksēm!], bet tad apdomājos, jo mana dzīve šobrīd tāpat ir pietiekoši nožēlojama.
Powered by Sviesta Ciba