antarctica starts here

6. Jūlijs 2010

09:56

вот оно как!

Тест на соотношение Родителя, Взрослого и Ребенка в структуре личности

Ваши результаты:

Ребенок (Ре): 40%
Взрослый (В): 43%
Родитель (Р): 17%

(Что означают результаты теста?)
РеВР
(c) Трансактный анализ для всех


Пройти тест

10:04

un vēl es sapratu, ka nav pasaulē lielākas elles par kūrortu [tāpēc tur mazuzturējāmies, bet tā jau bija plānots un gaidīts].
darīt tur nav ko absolūti, var tikai ēst/dzert, līdz nemaņai šopingot un iet uz disenēm [un parastos apstākļos man patīk iet uz disenēm, bet šis pasaulīgo prieku dārzs uzdzina tādu хандру, ka negribējās vairs neko], un peldēties baseinos 50 m no jūras, un sauļoties solārijos, kamēr ārā spīd mūžīgā saule!!
ā, vēl var taisīt hennas tetovējumus vienam ar otra vārdiem. šito es pēdējā vakarā pat gribēju izveikt дабы похохмить; par laimi, naudas vairs nepietika.
rukāt un pelnīt, un tad гламурненька извращаться, un tad atkal rukāt un pelnīt, jēziņ!
ja visi būtu kā es, pasaules ekonomika, protams, sabruktu, bet tā nebūs nekad, tāpēc varu mierīgu sirdi svilpot un nepatērēt.

10:21

vārdsakot, "lai oma pati dzer savu vīnu", kā teica m. laikos, kad mēs kvantumos patērējām lētos vīnos un kādu reizi nespējām izvēlēties starp "omas vīnu" un vīnu, ē, bez nosaukuma.

16:24

industrija un daba.

in and around poda [bulgaria] you can find the only colony of great cormorants which breeds on disused power pylons in the world. normally, the species nests in reeds or on trees, which soon die because of the acridic excrement of the birds. the pylons are unaffected.

nesaistīti, bet mežonīgi gribu uz derniere volonte koncertu.

vēl nesaistītāk, bet atcerējos, ka latviešu valodas apguves sākumposmā nemitīgi jaucu "mežonīgs" un "savvaļas". mežonīgās plūmes un mežonīgie āboli, un tā.
Powered by Sviesta Ciba