antarctica starts here

9. Jūnijs 2010

14:32

patiesībā miļoni pasaulē mētājas ik uz soļa.
var ņemt un knibināties ap puankarē pieņēmumu [tas gan laikam jau tomēr ir izdarīts? bet vēl tur tāpat vesela kaudze ar līdzīgām problēmām], var vienkārši pierādīt bargai ekspertu komisijai, ka esi varens mags un telepāts [atlīdzība turpina pieaugt за неимением veiksmīgu kandidātu un šobrīd jau, šķiet, ir pārsniegusi miļonu].
ņemot vērā visu šo, nav īstas skaidrības, kāpēc vajadzētu zagt, stāties aprēķina laulībā vai strādāt.

runājot par nākotnes plāniem, esmu apņēmusies atsākt smēķēšanu 90 gados vai kaut kā tā. šausmīgi patīk vecas smēķējošas sievietes, ja vien tām ir izdevies saglabāt nelokamību mugurā un bardzību skatienā.

22:33

reklāmas pauze.

m. stāsta, ka "globusā" grāmatas met pakaļ apmaiņā pret dažiem santīmiem un metīs tik ilgi, kamēs visas nebūs aizmestas. es rīt plānoju doties ar tarbu*, pirms manis nenākt.

*par spīti tam, ka esmu aizliegusi sev pirkt jaunas grāmatas, pirms nebūs izlasītas visas jau sapirktās**+izlauzta siena un telpa bibliotēkai atkarota no kaimiņiem.

**turklāt, vārgi attaisnojoties ar aizņemtību, pēdējās trīs dienas lasu tik vien kā rakstu "grozi pakaļu, un tev būs laime" iecienītā žurnālā "lilit".
Powered by Sviesta Ciba