Jan. 15th, 2010 @ 05:11 pm
Palicis pēdējais ekāmens maģistrantūrā. Laikam tāpēc tāds enerģijas pieplūdums. Or just pie vainas šodien uzņemtā nedēļas kofeīna deva.

Vismaz eksāmena tematika silda sirdi:



[User Picture Icon]
From:[info]kukainis
Date: January 15th, 2010 - 07:24 pm
(Permanent Link)
pasniedzeejs staasta arii par jamo psihoaktiivajaam iipashiibaam ? (es ceru ka tu skaljaa balsii bljaavi un dariij visiem zinaamu ka esi degusteejis)
(Reply)(Thread)
[User Picture Icon]
From:[info]chemist_dk
Date: January 15th, 2010 - 07:59 pm
(Permanent Link)
Par sēnēm laikam neko īpaši nestāstija. Bet, kad runāja par extasy varēja dziļdomīgi noprast, ka kaut kāda saskare ar to viņam bijusi.

Bet vislabāk man patika viens cits pasniedzējs (onkulis ap 80). Visās savās lekcijās, tikko kaut kur parādījās kokaīns vai kas cits, viņš 5 minūtes stāstīja, cik tas ir slikti. Kad pienāca kārta LSD, es biju like not this shit again, tā vietā viņš sāka stāstīt kaut ko nesakarīgu par seksuālo revolūciju un masu orģijām. Beigās vēl auditorijai iedeva vecu avīzes izgriezumu ar pseidozinātnisku rakstu par LSD, no kura arī nevarēja saprast, vai LSD ir labs vai slikts. Jebkurā gadījumā, ja masu orģijas ir galvenais iemesls, kāpēc nevajadzētu lietot LSD, I would eat that shit every day.

Also viens cits pasniedzējs kaut kad minēja, ka jaunībā bijis baigi populārs, jo saviem draugiem sintizējis LSD. Bet droši vien tikai mēģināja izlikties kruts!
(Reply)(Parent)