15 July 2007 @ 06:34 pm
Abu ragu ciems :D  
Esmu atpakaļ. Sēžot pie kompja vēl liekas, ka braucu. Neliels besīc, bet nu, protams, tas jau pārejoši. Kopumā bij labi, bet ja būtu bijis saulaināks, būtu vēl labāk. Jopcik, ne nieka nenosauļojos, jo man trāpījās tas volejbola laukums, kas bija ēnā. Es pat tur pārsalu un ik pa brīdim bija jāaizskrien pakaļ vēl kādam drēbes gabalam. Nu dā, spēlēja visādi, gan tie kas prata, gan tie kas nē, bet katrā gadījumā, kad ritēja pusfināla spēle starp igauņu komandu Kalvis un vēl kkādu tur komanda, es gandrīz paliku kurla, jo viens esti pois ar pamatīgu malkas pagali dauzīja pa aizmugurē esošo miseni un bļaustījās (nu ķip atbalstīja savējos), bāc gribējās viņam mūli izšķaidīt. Tad vēl man piesējās kkāc piedzēries krievs un es visvisādi savā lauzītajā krievu valodā centos viņu atšūt (laikam tikai tādiem es interesēju).
Vakarā arī paplunčājos aukstajā jūras ūdenī un vispār nodomāju, ka dzīvot pie jūras ir nežēlīgi jauki :)
Starpcitu tur dzīvojās arī vairāki gulbji, kas ik pa brīdim izpeldēja krastā un uzbruka cilvēkiem :D
Pēc sačiem sākās lielais tuss. Tādu alkohola daudzumu ilgi nebiju redzējusi. Pēc četrām glāzēm kkā ļoti stipra un neatšķaidīta (man kā gandrīz nedzērājai) bija ļoti karsti :P nu neko, milzīgajā teltī bija dzīvā mūzika un balle ritēja pilnā sparā.
Cilvēku arī bija daudz-latvieši, igauņi, lietuvieši un krievi. Viss kempings bija nosēts ar teltīm, cik nu vietas atļāva, izredzētie (vnk biezie) gulēja krutajās LF būvētajās mājiņās. Mēs (tiesneši) arī gulējām vienā milzu mājiņā, bet bij ok, izņemot krācošos večus. Jāatzīst arī tas, ka tik daudz cigarešu dūmus sen nebiju saelpojusies. Nu vot, un nākamajā rītā man sāpēja vēders un likās, ka kuņģis apgriezies otrādi. Tad vēl no rīta bija jautrības stafete, bet nu, ja godīgi, tad tur, kur ieslēgts hronometrs nekāda jautrība nevalda un visiem tikai baigi patīk kasīties (sick bastards).
Njā, tumsnējais puisietis gan bij jauks, prieks skatīties un, protams, jautrie basketbolisti kā vienmēr bija savā elementā. Ek, bet naudiņa jaunai štātei ir nopelnīta un noteikti nākamgad braukšu atkal, ja piedāvās :))
 
 
Current Mood: tired
Current Music: Fabolous ft.Ne-Yo - Make Me Better
 
 
( Post a new comment )
inca[info]incagirl on July 16th, 2007 - 08:54 am
Nu krāšņi, krāšņi ;)
(Reply) (Link)