22 May 2010 @ 05:58 pm
pulveris  
Param. Baigi mājsaimniekoju šodien. Samazgāju veļu, uztaisīju awesome pusdienas. No rīta apsveicu māsu vārda dienā (MEGA ŠŅŪKS par to, ka neesmu mājās un netieku pie kārtējā kūkas gabala, bet nu, cik tad var ēst). :D Effin daudz jāmācās, bet šodien diez vai saņemšos. MĻE, man ir garlaicīgi.

Uh, oh, vakar tak viena pati aizgāju uz Nightmare On Elm Street. Kādas 15 reizes saraustījos :D , bet kopumā nebija nemaz tik crapīga tā filma, vienā brīdī gan palika nedaudz garlaicīgi un nevarēju sagaidīt beigas, bet vispār biju gatavojusies uz kaut ko way sliktāku. Vairāk mani kaitināja viena krievuška, kas, MĻE, aiz šausmām NATURĀLI ĶĒRCA pa visu zāli un pie katra nesvarīga notikuma kaut ko skaļi komentēja. KAMŌN, ko tu velcies uz šausmeni, ja nevari tādas filmas paskatīties un kaitini visus ar savu eksistenci. DOOH. Madariņa does not approve.
Tags:
 
 
Current Mood: blah
Current Music: skatos Here Comes Mr.Jordan
 
 
( Post a new comment )
inca[info]incagirl on May 22nd, 2010 - 11:13 pm
lol @ otraa rindkopa :D
(Reply) (Thread) (Link)
cheesy[info]cheesy on May 23rd, 2010 - 11:06 am
:D vēl smieklīgāk bija tas, kā tās krievuškas draudzene viņu visu laiku centās kušināt. Laikam saprata, ka visu uzmanība ir pievērsta vairāk viņām nekā filmai. Sick people. :D
(Reply) (Parent) (Link)