Paris


26. Marts 2004

:( @ 09:26

Garastāvoklis:: psc....

Vakar biju parustraukusies, vaaks es vairs nezinu no kura gala saakt tikt ar tiem suudiem gala kurus esmu savariijusi, tas ir neesmu bijusi skolaa apmeeram 5 meeneshus un skiet ka man ir atnjemts arii studejosho kredetiis, taa ka ja mamiite to uzzinaas bus baigi chabiigi, buus vaaks, i veel jo trakaak mammiite vakar jau gribeeja braukt uz banku un parbaudiit, es pat njez ko lai iesaak, ja vinja uzzinas visam buus psc.....
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]susurinjsh
Date: 27. Marts 2004 - 19:24
(Link)
Zini pati jau esi vainiiga protams ne tikai,jo viena buudama tu buutu to saraavusi,bet nu ko dariit ir jaaciinaas un (MEES)to dariisim!OK!?
[User Picture Icon]
From:[info]charmed
Date: 27. Marts 2004 - 20:09

:P

(Link)
Zini ko man nu pedejais ko vajag lai kads man veel atgadinatu ka pati pie ta visa esmu vainiiga tici es to zinu un tas mani grauz katru miilju dieninju un luudzu nevajag veel arii no tevis to dzirdeet pietiekami ir jau ka hetra to visu laiku atkarto!!!
From:[info]het
Date: 27. Marts 2004 - 20:16

nununu

(Link)
cōme on.
es to atkārtoju jau itkā gadu, laigan pēdējo pusgadu no manis nav ne smakas i nebūs arī tā ka nevajag ja!

es tev neko vispār neesmu teikusi, pati uzrodies pajautā - es atbildu un, ko man melot i teikt - laba meitene, laba?

bļin es pusgadu last year tevi vācu i rezultāts - iespļāvi sejā. bet lab. pohuj. katrs pats savas laimes kalējs un gāzējs arī Tu.
[User Picture Icon]
From:[info]charmed
Date: 27. Marts 2004 - 20:21

nununu

(Link)
Nu es to visu zinu bet vienkarshi tapat grrzz a te veel visu laiku braukaa visruu par sho teemu un vispar tikai tev reaali ir tadas tiesiibas :))) lol
From:[info]het
Date: 27. Marts 2004 - 20:28
(Link)
Tātad.
Laigan, reāli, es to vairs nedaru.
Es zinu, ko zinu un Tu mani neesi pārliecināju par pretējo, ka esi spējīga mainīties.
diemžēl, bet ko tur, ir lietas, ko nekad neizmainīt un Tu, laikam, esi viena no tām, laigan, es ilgi cīnījos, bet nu tas kā man atmaksāja paro, diemžēl, bija neokey. bet, tā ir pagātne un esmu piedevusi, lai vai kā. Tava dzīve, tavi gājieni, tavs šahs i mats, ko gan manīsi reiz, kad sitīs tā stunda, kad patiesībai nāksies lūkoties acīs un tici man - tad nebūs vairs kur sprukt.
Es nesaprotu - tik daudz iespēju, kamdēļ Tu visu laid vējā ?

nesaproti, ka pat žurkas no slīkstoša kuģa bēg, bet Tu tur vēl gozējies certo, ka izspruksi kā allāž, ņifiga un zin, man ir bail no tās dienas, kad Tava māte man uzzvanīs un jautās par šito visu un no tā, ko, lai tad es saku.

man riebjas melot i es to nedarīšu!
[User Picture Icon]
From:[info]charmed
Date: 1. Aprīlis 2004 - 14:21
(Link)
Bu bu apsveicu ar pavasari !!! še tev zemene!!!!

Paris