šķeļot viļņus - [great little loss]
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Tags:
Subject:[great little loss]
Time:13:30
tas brīdis, kad tu, pie izlietnes stāvot, ņem ārā mazos auskarus un vēl iedomājies, ka šitas ir diezgasn riskanti, un nākamajā brīdī jau krīt tavs mazais izlietnē un prom ir, bļec, no indijas pirms cik tur gadiem pārvestais, sudrabotais, ar pērlīti!!!111 suka, kam bek!
comments: Nospied sarkano podziņ Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]nastja
Link:(Link)
Time:13:54
nu bet c'moon, nekad neesi noņēmusi to sifonu vai kā nu tur viņu sauc, tur ne auskarus vien var atras. Vienreiz es šitā empīriskā ceļā noskaidroju, kur tieši ir palikuši visi man pēdējā pusgadā izkritušie mati...
(Reply to this) (Thread)

[info]chaika
Link:(Link)
Time:13:58
es mēģināju, protamska, bet viņš kaut kāds aizsilikonēts/aizkausēts vai kāds, karoč cerību, protams, turu, ka varbūt/kaut kad, bet nav jau mana izlietne, tikai īrēju..
(Reply to this) (Parent)


[info]inese_tk
Subject:manšķiet Tavu auskaru pievāca destruktīvie spēki
Link:(Link)
Time:16:31
Andis Geste
Yesterday near Riga
Visām Zodiaka zīmēm. Par aprīli.

Aprīlis ir īpašs mēnesis un pret to ir jā-attiecas īpaši. Stāsts ir par lielo destrukciju, kas nāk mums virsū. Mēs esam mācīti, ka destrukcija un destruktīvie spēki ir kkas slikts. Ka tā ir katastrofa. Nu bet - nē! Rokas nost no mīļās destrukcijas. Ja kkam ir jāiet, tam ir jāiet!

Cik esmu tērgājis ar ļautiņiem, maximums, ko cilvēki raportē ir tas, ka jāiztīra drēbju skapis no vecām drēbēm utt. Ka tā var pabarot destruktīvos spēkus. Cik skopi! Ir tik daudz, ko viņiem atdot. Destruktīvie spēki ir kā pionieri, kas atnākuši pēc makulatūras.Tie pieņem visu.

MAKULATŪRA u.c. musors IR JĀNODOD PAŠIEM!!! TĀ IR JĀNODOD AR PRIEKU!! Un jānodod aktīvi, nevis piespiedu kārtā. T.i. pašiem mums ir jāinteresējas, kur un ko pieņem: stikla taru, makulatūru vai krāsaino metālu.

Destruktīvajiem spēkiem ir vienalga ko ņemt. Ja jūs nesapakosiet smuki nododamo makulatūru un priecīgi paši to nenodosiet, atnāks pionieri, uzlauzīs dzīvokli un savāks visu papīru jūsu miteklī, ko viņi spēs atrast, ieskaitot jūsu pasi un tualetes papīru. Var būt gana kaitinoši (atjaunot pasi un meklēt, ar ko varētu noslaucīt d). Un var rasties labi apstākļi gaudošanai un gana ilgai.

Cilvēce allaž ir bijusies no destruktīvajiem spēkiem, kas vnm tika asociēti ar nāvi. Ir neskaitāmi rituāli, kā pielabināt bargos dievus. Pēc destrukcijas allaž nāk konstrukcija. Latviešiem ir veļu laiks, kad tiek gariem nodoti ledusskapja labumi. Agrāk gan pelītes tos apēda, tagad - paši uz nakti iztīrām ledusskapi.. cienījami. Pēc destrukcijas nāk konstrukcijas laiks - visādi auglības festivāli, jāņi, positivus utt.

Aprīlis ir tas mēnesis, kad aktīvi ir jānodod viss pēc kārtas. Ir ļoti labi uzrakstīt sarakstu ar lietām, kuras ir jānodod. Un tas ietver arī liekos kg, caurumus zobos un pašus zobus (ja nu, piem., jums kāds jārauj ārā). Var nodot savas hroniskās kaites, vēžus utt. Pionieri ņem visu, ieskaitot, vecos aizvainojumus un disfunkcionālas attiecības ar laulības zieģeli pasē vai bez.

Tikai... pionieri nav stulbi. Ja jūs, piem., izlemjat nodot liekos kilogramus vai kādu savu hronisko kaiti, tad esiet tik laipni un ēdiet/rīkojieties pareizi. Ir debesjuma lielisks atbalsts tagad. 1000x lielāks nekā uz jauno gadu, kad tradicionāli tiek izteiktas visādas apņemšanās. No kaitīgiem paradumiem tagad atteikties būs vieglāk, nekā jebkad. Tikai ir jāieciklējas uz kaitīgo paradumu atmešanu. Par to ir aktīvi jādomā.

Aprīlis ir AKTĪVS MĒNESIS. Un mums pašiem aktīvi un IEINTERESĒTI ir jāmeklē iespējas iztīrīt savu iekšējo pasauli un vidi sev apkārt. Atcerieties, ka pēc katras talkas allaž ir bik pacilāts gara stāvoklis. Nu vot, tagad tieši sākas Lielā Talka. Un lai mums visiem sokas lielajā izlidināšanā! GRAUJAM AR PRIEKU! Priekā!
(Reply to this) (Thread)


[info]chaika
Subject:Re: manšķiet Tavu auskaru pievāca destruktīvie spēki
Link:(Link)
Time:19:42
GRAUJAM AR PRIEKU! \m/\m/
(Reply to this) (Parent)

šķeļot viļņus - [great little loss]
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.