February 5th, 2014

īsi svārki, pliki pupi - maija mēnesī..

nu čau visiem maziem un lieliem zīdītājiem..

sen neesmu izlicis uz, baltā un mirdzošā, datora ekrāna savas sajūtas.. Kādu laiku, pat bija piemirsies par šīs vietnes esamību. (SHAME ON YOU)
nu jau kāds laiciņš ir pagājis un manā dzīvē ir sperti daži neveikli un pat autisma pilni soļi.. esmu ievācies pie savas draudzenes un viņas draudzenes (it's not a sick threesome).. dzīvojam laimīgu dzīvi trijatā cik nu tas ir iespējams. ir, protams, savas blaknes, kas kā jau gaidāms nav pozitīvas, bet nu dzīvojam un viens otram krītam uz nerviem. Vai kāds no vīriešu dzimtas lasītājiem ir dzīvojis ar divām sievietēm? ja pēc visām aptaujām un izdzīvojušo liecinieku stāstiem var spriest, tad dzīvot ar vienu nav nekāds cukurs, bet divas.. tam visam varētu veltīt veselu atkāpi vien, kādas sagaida neērtības, lai tikai nomazgātos.. bet nu viens jautājums man ir.. kā visas sievietes vēl nav plikpaures?? man tāda sajūta, ka jums visām jau sen būtu jābūt tik pat daudz matiem kā Homēram..

protams, ka vīrieši nav nekādas dieva dāvanas.. bet nu man liekas, ka esmu samērā kārtīgs, un 100% esmu kārtīgāks, nekā man līdzās gulošā sieviete.. ja parasti ir jābļauj, ka veči aiz sevis atstāj zeķes, tad šeit ir gluži otrādi.. plus tam visam vēl nāk komplektā zeķu bikses un tās mazās huiņas ko sprauž matos(ja, protams, nekskaita pašus matus).. kādas 3 reizes gandrīz esmu ar viņām sadūries gultā.. kur tik viņas nav?? gultā, vannas istabā, uz grīdas, makaronos.. vājprāts..

bet nu.. tas jau ir tas uz ko visi tik ļoti tiecās? bagātībā un nabadzībā? kārtībā un haosā? ieskautam matos vai zeķu biksēs?

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: