Es pļāpāju Citi pļāpā Ierakstu kalendārs Kas ir CapsLock Vecāki ieraksti Vecāki ieraksti Jaunāki ieraksti Jaunāki ieraksti
Been there, done that - Komentāri
There's no way things should be, there's only what happens and what we do.
capslock
on hockey
Nu ko, NHL playoffos katrs astotdaļfināla pāris ir izspēlējis pa 2 spēlēm, un pagaidām izskatās visnotaļ interesanti.

DET-EDM - 1:1 sērijā (3:2 (OT), 2:4). Edmontona izrāda pārsteidzoši sīvu pretestību Prezidenta kausa ieguvējiem - pirmajā spēlē uzvara tika gūta tikai otrajā papildlaikā. Rolosons vārtos izskatās pārliecinošs. Sērija solās būt interesanta, taču diez vai Edmontonai izdosies sāgādāt playoffu pārsteigumu. Prognoze - 4:2.

COL-DAL - 2:0 (5:2, 5:4 (OT)). Negaidīti. Dalasa šosezon izskatās tiešām laba, savukārt Kolorādo 7ais sīds ir zemākais, kāds tiem jebkad bijis. Taču kaut kādā veidā Kolorādo ir pamanījušies pirmās divas spēles (viesos) vinnēt. Cik nu var noprast, neviena no komandām pašlaik neizskatās pārāk pārliecinoša, ieskaitot vārtsargus (Turko un Teodoru). Sakiks spārda pakaļu, kā jau tam vajadzētu būt. Maz gan ticams, vai Kolorādo spēs izvilkt šo sēriju, taču vismaz būs interesanti. Prognoze - 3:4.

CAL-ANA - 1:1 (2:1 (OT), 3:4. Savdabīga sērija, un grūti prognozējama. Ja Kiprusovs stāvēs uz galvas un pārējie par viņu stāvēs un kritīs, tad Kalgarī ir cerības atkārtot 2004. gada ceļojumu uz finālu. Taču kopumā Anaheima tomēr ir talantīgāka, lai arī jauna komanda. Pirmās divas spēles ir labs indikators, ka sērija could go both ways. Prognoze - 2:4.

NSH-SJ - 1:1 (4:3, 0:3). Neskatoties uz pirmā spēles rezultātu Nešvilai manuprāt tomēr nav cerību. Bez Vokouna vārtos tā vairs nav gluži tā pati komanda, it īpaši, ja pretinieki pamanās nosegt Kariju. Savukārt Sanhosē ir Torntons un Čīčo. 'Nuff said. Prognoze - 1:4.

OTT-TB - 1:1 (4:1, 3:4). Otrajā spēlē Tampa parādīja labu spēli, it īpaši jau Sentluiss un Ričards, taču šaubos vai ar to būs pietiekami, it īpaši ņemot vērā neskaidro situāciju vārtos - ne Burks, ne Greiems īpaši pārliecinoši nešķiet. No otras puses arī Emerijs ir visnotaļ šaubīgs elements, taču Otāvas dziļums visās pozīcijās visdrīzāk atsvērs šo mīnusu. Prognoze - 4:2.

CAR-MON - 0:2 (1:6, 5:6 (OT)). Pagaidām ļoti pārsteidzoša sērija - neviens pat nedomāja, ka Monreāla varētu sastādīt nopietnu konkurenci vienai no Austrumu labākajām komandām. Taču Karolīna, šķiet, nespēj ieiet ritmā pēc pavājā sezona noslēguma, un Gerbers izskatās šaubīgs. No otras puses nav skaidrs ko var sagaidīt no Hjuē, līdz ar to prognozēt ko ir grūti, bet nav izslēgts, ka Monreāla var sagādāt pārsteigumu. Prognoze - 3:4.

NYR-NJ - 0:2 (1:6, 1:4). Bez Jagra un Lundkvista Reindžeri nemaz neizskatās pēc playoffu komandas, toties Velni ir pamatīgi ieskrējušies sezonas beigās un turpina dominēt arī playoffos. Izskatās, ka par spīti daudzsološajai sezonai, Rendžeriem nav cerību. Prognoze - 0:4.

BUF:PHI - 2:0 (3:2 (OT), 8:2). Nedaudz negaidīgi, ka Filadelfija uz Bufalo fona pagaidām izskatās samērā nevarīga. Bufalo viennozīmīgi ir viens no šīs sezonas pārstiegumiem un mans favorīts arī playofu pārsteigumam. Millers vārtos izskatās labs, un bez Forsberga (vai ar ne gluži labākajā formā esošu Forsbergu) neizskatās, ka Filadelfijai ir daudz argumentu pret Bufalo monumentālo vienību. Prognoze - 4:1.

Kopumā lielākais pārsteigums pagaidām ir augstā rezultativitāte. Lielā mērā tas acīmredzot ir saistīts ar strikto tiesnešu darbību - ļoti daudz vārtu tiek gūts vairākumā. Komandām ar laiku kļūstot uzmanīgākām noraidījumu ziņā domājams, ka rezultāti atgriezīsies pie playofu ierastajiem 3:2 (OT). Interesanti arī, kā sevi parādīs daudzi rookie vārtsargi.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Kas ir CapsLock
CapsLock
User: [info]capslock
Name: CapsLock
Ierakstu kalendārs
Back Janvāris 2008
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031