Es pļāpāju Citi pļāpā Ierakstu kalendārs Kas ir CapsLock Vecāki ieraksti Vecāki ieraksti Jaunāki ieraksti Jaunāki ieraksti
Been there, done that - Komentāri
There's no way things should be, there's only what happens and what we do.
capslock
Pasniedzēja k-gs
Jāsaka, mēneša laika paguvu pierast pie tā, ka mani uzrunā "pasniedzēj" ;)

Mēnesis ir apkārt un līdz ar to arī 10 lekcijas par tematu "Datorizētā žurnālistika" (precīzāk gan būtu "interneta" vai "tiešsaistes" žurnālistika, bet tie jau ir sīkumi); atlicis vien mājasdarbiem un konspektiem izburties cauri, pirmdien parādniekus pieņemt un atzīmes izlikt. Pašam par pārsteigumu - tīri vai žēl. Iepatikās.

Protams, ka viss ne tuvu nebija perfekti - ne pārāk labi izplānots, ne pārāk veiksmīgi sastādīts literatūras saraksts, pirmie kucēni, kā nekā. Bet patīkami bija saņemt pozitīvu fīdbeku, sajust, ka jauniešiem bija interesanti un noderīgi. Uzzināju, ka viņiem labāk patīk praktiskie darbi, nevis sausa vāvuļošana. Biju pārsteigts, dzirdot ieteikumu, ka es nākamgad varētu pamācīt jauniešiem arī html, ne tikai to, kā blogus un wiki veidot (atzīšos - pats nemāku, un man šķita, ka diez vai arī viņi gribēs to zināt, ja ir pieejami ērtāki veidot kā publicēt informāciju).

Ceru, ka beigu beigās kaut kāda sapratne viņiem radās - par to, kā internets kā informācijas resurss atšķiras no tradicionālajiem, kāda platforma piemērota kādam informācijas tipam, kā atšķiras informācijas uztvere onlainā un kādi līdz ar to ir resursu veidošanas principi, kā tas viss kopumā maina sabiedrību. Patīkami, ka rezultātā būs jauns hip-hopa blogs un lapa (uz wiki bāzes), patīkami, ka vairākas meitenes pirms tam neko nebija dzirdējušas par blogiem, bet tagad ir samērā aizrāvušās ar (privāto gan) blogošanu.

Un vispār, dot ir patīkami. Un patīkami ir redzēt dzirkstelīti saņēmēja acīs.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Kas ir CapsLock
CapsLock
User: [info]capslock
Name: CapsLock
Ierakstu kalendārs
Back Janvāris 2008
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031