Es pļāpāju Citi pļāpā Ierakstu kalendārs Kas ir CapsLock Vecāki ieraksti Vecāki ieraksti Jaunāki ieraksti Jaunāki ieraksti
Been there, done that - Komentāri
There's no way things should be, there's only what happens and what we do.
capslock
Nu jā, gluži nejauši no rīta sanāca apdeitot žurnāla izskatu - vispār jau pašam tīri labi patīk, tikai vēl jāpierod tagad ;)

Savādāk - viena šaize otras galā. Vakar nācās tikt skaidrībā ar aptrakušajiem ģitāristiem. Viens, izrādās, ir cieši izlēmis vairs nespēlēt nevienu koncertu, otrs atkal izdomājis, ka nevar spēlēt sestajā datumā iekš Darom 2005, uz kāzām, redziet, jābrauc - ja vien viņš tajā laikā vispār uz Štatiem neaizbrauks... Psihi. Kas es viens tāds duraks, kas grupas intereses stāda augstāk par personīgajām?

Šorīt atkal izrādījās, ka bungu vezums no Štatiem ir zem jautājuma zīmes - e-šops, kurā bija domāts pasūtīt, pārvācoties, līdz ar to nevarot garantēt sūtījumus ātrāk kā četru nedēļu laikā. Atraduši arī īsto brīdi kad pārvākties. Nācās triecientempā pārformēt pirkumu uz citu e-šopu, kā rezultātā tiks (cerams) iztērēts par 25 USD vairāk, toties nebūs somu, un izpētot atsauksmes Zildjian ZXT Platinum komplekts tika aizvietots ar nedaudz dārgāko, bet daudz pozitīvāk novērtēto A sērijas komplektu.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Kas ir CapsLock
CapsLock
User: [info]capslock
Name: CapsLock
Ierakstu kalendārs
Back Janvāris 2008
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031