CannibalSmith - Kā klausīties Pandoru

About Kā klausīties Pandoru

Previous Entry Kā klausīties PandoruMay. 4th, 2007 @ 07:10 pm Next Entry
Kopš 3. maija Pandora ir ieviesusi IP pārbaudi un vairs neļauj ārzemniekiem haļavna klausīties savu mīļāko mūziku. Piedāvāju izmantot Tor, lai iestāstītu Pandorai, ka atrodies Amerikā Anglijā ASV.

Novelc un uzinstalē Tor. Es iesaku Tor Only paku, jo it just works. Sīkākas instrukcijas.

Atver Notepadā C:\Program Files\Tor\torrc (vai kur tu viņu uzinstalēji) un pievieno rindas, kas liks tavai Tor nodei izmantot tikai izejas nodes ASV UK ASV teritorijā.

StrictExitNodes 1
ExitNodes 13BKGOD, 773b7eaa6c5c2e3f, 8thdaytechexit, A1D7DB57EFA57ACA20, apetrov87, BaitSP, clanspum, CodestrikeTor, dmouellette, Error420, FartKnocker, FeltonAsylum, furrywannabe, Galvatron, GomezAdams, i6n534obkjmrt43ngh, itaintwhatyou, Janus3, Jate, justanickname, NetworkPimp, noname4me2, omgprivacy, panda, Phreakshow, r2600, riczho, SantaRosa, SelfEvident, ShadedPlain, soltor, spac, Spastic, Spillman, superbad, timecastle, toratyoulotdotorg, torism, torrid, tritbeaver, ulexicalveils, vorpal, weinhard, whistlersmother, WhomtheBelltolls, ZaZ213, Zeppelin


Ja jūties dānsns, aizskrollē uz vietu failā, kas saucās "This section is just for servers" un atkomentē, un norādi savas nodes Nickname, kā arī vēlams izlasi tur raksīto un parausti dažas citas opcijas. Lai neļautu Tor nodei apēst visu tavu interneta savienojumu, izmanto BandwidthRate opciju.

Tad atver komandrindu (cmd), aizej uz vietu, kur uzinstalēji Tor (cd C:\Program Files\Tor) un palaid Tor kā servisu ar komandu tor -install . Pievērs uzmanību, ka, ja tu laid Tor kā prastu programmu, tad viņš izmanto citu torrc failu, kas atrodas tava profila Application Data mapē.

Tad uzinstalē FoxyProxy Firefox paplašinājumu un iestāsti tam lietot Tor kā proxy (127.0.0.1:9050) patternam http://www.pandora.com* . Sīkākas instrukcijas. Jautrākais ir tas, ka pati mūzika tiek sūtīta pa tiešo, nevis caur Tor, jo viņa tāk no http://kaut-kas-nevis-www.pandora.com/ . Par laimi Pandoras džeki nav padomājuši to plūsmu pārbaudīt. Labāk visiem - tu vari klausīties mūziku bez lagiem un mazāk noslogot Tor tīklu.
Current Mood: working
Tags:
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba