CannibalSmith - es zinu kāda ir dzīves jēga!

About es zinu kāda ir dzīves jēga!

Previous Entry es zinu kāda ir dzīves jēga!Nov. 12th, 2004 @ 07:53 pm Next Entry
Šodien skolā literatūras stundā kā parasti skolotāja centās izvērst diskusiju. Kā parasti rezultātas bija bardaks. Tēma: svarīgākās dzīves vērtības. Skolotāja jau, protams, centās borēt par morāli un morāli. Klasē nospiedošais vairākums apgalvoja, ka pirmajā vietā ir nauda. Tas skolotāju dzina izmisumā. Kā parasti. Parasta literatūras stunda. Tā kā skolotāja manu viedokli neuzklausīja, tad izklāstīšu to šeit.

Dzīve sastāv no trīs resursiem:
* laiks (visvērtīgākais. kā teiciens skan: "nomet zemē sauju monētu, gan dabūsi citas. nomet zemē kaut vienu minūti, un tu to nekad vairs nedabūsi tpakaļ")
* tu - tava prasme, piepūle un veselība (šis resurss ir ļoti dārgs, tāpēc, ka to ir ļoti grūti iegūt un tas maksā daudz laika)
* nauda un citas materiālās vērtības (mēs dzīvē visbiežāk tērējam laiku un pūles (sevi), lai iegūtu naudu. par naudu mēs pērkam visu citu dzīvei nepieciešamo. par naudu daļēji var arī nopirkt otro resursu. galvenais knifiņš ir iegūt pietiekami daudz naudas, lai varētu atgūt iztērētās pūles un vēl pāri paliktu.)

Dzīves mērķis: iegūt maksimāli (vēlams bezgalīgi) daudz visu šo resursu. Mūsdienās, kamēr nav izgudrota nemirstība, mēs laiku varam tikai taupīt ne iegūt. Arī otro resursu mūsdienās ir pagrūti iegūt, bet cerams, ka progress ģenētikā, ļaus mums sevi uzlabot tērējot mazāk laika (bet vairāk naudas).

Un kā domā tu?
Current Mood: tired
Current Music: n/a
(Leave a comment)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba