Geezers Need Excitement - Vampires Masquarade [entries|archive|friends|userinfo]
tims teleskops

[ website | mofo.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vampires Masquarade [Nov. 17th, 2004|05:30 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
labaakais geims shogad? pirms esmu ticis pie Half Life 2 un Stalker (laikam tikai naakamgad), uz shii pasha engine ir uzlikts Vampires Masquarade : The Bloodlines.

Peedeejaa reize kad liidz labam riitam aizseedeejos bija pirms 3 ar pus gadiem pie Operation Flashpoint.

sizhets, geimplejs uz 9 no 10. 10 no 10 - sejas, miimika, acis, uzacis, aada (!!!). protams gaismas, ljoti nianseeta kustiibu fizika. tas tevi paarnjem pirmo stundu. tas ka uz pc peedeejaa pusotra gada laikaa (divu?) visi supergeimi ir ar ljoooti lielisku grafiku un konstanti kljuust skaistaaki un reaalaaki, arii shis nav iznjeemums.

protams, konsoles ir leetaakas un apieties ar taam ir vienkaarshaak. ar kaajaam iet arii ir leetaak un vienkaarshaak.
Half Life2  ||  Vampire: The Masquerade - Bloodlines

 .. opaa izraadaas, ka Vampires tikai vakar ir oficiaali iznaabis 8)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]capslock
Date:November 17th, 2004 - 05:50 pm
(Link)
Saki Troikai ir izdevies?
Prieks dzirdēt, būs jāiečeko...
[User Picture]
From:[info]cacibs
Date:November 17th, 2004 - 06:38 pm
(Link)
jaa. izdevies pat ljoti labi. kaut arii tas nav iisti shiis speeles uzdevums, tomeer - pirmais geims kas mani patiesi bez viltus un maldiibas dienas viduu sabiedeeja... tur ir taada gjeniaala epizode vienaa viesniicaa, kuraa mitinaas tipa spoks - kaut kad zveeriigi nogalinaats beerns. baigi smuki - ieej iekshaa, tur "dreegns", peleeks, un kaut kur koridoraa aizskrien meiteniite baltaa retro kleitaa.. kaa peec labaakajiem holivudas paraugiem.

dialogi un personaazhi - ah, esmu sajuusmaa. Far Cry bija 3 solji uz priekshu vides un AI jomaa, sheit zeeni piestraadaajushi pie sadziiviskaas realitaates uzburshanas. skaisti. iesaku apmekleet baaru Asylum un padejot pie industrial kopaa ar sev liidziigajiem ;)
[User Picture]
From:[info]osinsh
Date:November 18th, 2004 - 09:54 am
(Link)
buutu sheit kaso, noteikti piemineetu warhammer. pagaidaam tikai velku no stuffa HL2 - tieshi shajaa momentaa, tapec neko nevaru teikt. mana sapnju speele stalkers patieshaam shoagad vel nebuus. taapeec pagaidaaam balsoju par GTA:san andreas. tevis, cacib, piemineeto gami spelejis neesu diemzheel.