burunduks

Jan. 27., 2012 | 05:32 pm
No:: burunduks

Nu re, nu re, es vēl tepat. Mērcēju cepumu pienā, kad pēkšņi atcerējos - ojā, bija tak tāda sviesta ciba. Jāatnāk apraudzīt, kā tad cibai klājas.
Cibiņam burundukam joprojām klājas "kasmannekait". Cenšos izsmadzeņot visveiklāko granātābola mizošanas tehniku, strādāju praksi ajurvēdas klīnikā, izkarinu bildes galerijā un mērcēju tējas lapas ūdenī - pa lielam. Pa mazam ir daudz kas cits arī, bet viss ietilpst "kasmannekait" kategorijā.
Un tagad pieķeros draugu lapai.

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.