Jan. 27., 2012 | 05:32 pm
No:: burunduks
Nu re, nu re, es vēl tepat. Mērcēju cepumu pienā, kad pēkšņi atcerējos - ojā, bija tak tāda sviesta ciba. Jāatnāk apraudzīt, kā tad cibai klājas.
Cibiņam burundukam joprojām klājas "kasmannekait". Cenšos izsmadzeņot visveiklāko granātābola mizošanas tehniku, strādāju praksi ajurvēdas klīnikā, izkarinu bildes galerijā un mērcēju tējas lapas ūdenī - pa lielam. Pa mazam ir daudz kas cits arī, bet viss ietilpst "kasmannekait" kategorijā.
Un tagad pieķeros draugu lapai.
Cibiņam burundukam joprojām klājas "kasmannekait". Cenšos izsmadzeņot visveiklāko granātābola mizošanas tehniku, strādāju praksi ajurvēdas klīnikā, izkarinu bildes galerijā un mērcēju tējas lapas ūdenī - pa lielam. Pa mazam ir daudz kas cits arī, bet viss ietilpst "kasmannekait" kategorijā.
Un tagad pieķeros draugu lapai.