Smaidi no sirds - tas nostrādā - July 25th, 2010 [entries|archive|friends|userinfo]
Smaidi no sirds - tas nostrādā

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

July 25th, 2010

BBP` 1th pārt [Jul. 25th, 2010|10:38 pm]
[mood |Priecinjš` :*]
[music |Gacho]

„Pie pults Dj Kress”

Aww..tik daudz pozitīvu emociju un neizmērojams prieks par vakardienu [24.07.] @ BBP

1.diena. [ 4diena ]

Steiga. Pēdējās minūtes, daudz mantu un mašīnā iekšā. Aizbraucu paņemu meitenes un devāmies ceļā. Braucām apmēram 2h, tobrīd laiks šķita tik silts un karsts. Liepājā „noparkojām” mašīnu un gājām uz telšu pilsētiņu. Vakars izskatījās diezgan pozitīvu [ nu tāds jau tas arī bija ]. Uzcēlām teltis, sakārtojām mantas un sākām ballīti :D. Mazliet iedzērām, pastaigājāmies pa bīču, parunājāmies ar kaimiņiem..jā, jā arī ar to „bomzi”, to, kurš visus pazīstu un kura draugam ir jahta Lielupē..un tas, kurš gribēja precēties.. ha ha! Nju ko, tad arī taisījāmies iet čučēt... pirmās pāris stundiņas bija ok`, bet vēlāk – sākās tik nenormāls pērkons un zibens..ehh, un no rīta sanāca pamosties tik pat kā peļķē + vēl saprast to, ka visas drēbes un viss pārējais ir slapjš, jo peld pa telti..fuj tik pretīgi!

2.diena. [ 5diena ]

No rīta pārciestā problēma „nosita” visu garīgo vakaram un tiešām neko vairs negribējās. Bet nju mēs nepadevāmies.. ha ha! Aizgāju līdz mašīnai sataisījos, pēc tam mazlietiņ iedzērām un uz vakarpusi gājām iekšā! Bijām uz Musiqq, arī transleiteri... +/- apstaigājām visu bīču un vienīgais, bet apstājāmies bija burvīgā  „Play-Red” telts (mm)! „Pie pults Dj Kress” :* Un tāa visu vakaru! Ar Leldi ieņēmām galveno spotu pašā priekšā – lieliski!

http://www.google.lv/imgres?imgurl=http://www.klubskefirs.lv/admin/login/spaw2/uploads/images/DJ/Kress_b.JPG&imgrefurl=http://www.klubskefirs.lv/dj/&usg=__BaAM72wGELpytmsNIFTsPGKI4g4=&h=640&w=427&sz=140&hl=lv&start=12&tbnid=zkqdW7ABeoiYmM:&tbnh=137&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Ddj%2Bkress%26um%3D1%26hl%3Dlv%26biw%3D1229%26bih%3D466%26tbs%3Disch:10%2C280&um=1&itbs=1&ei=k2VMTMfsK8OtOIKhyJ8D&biw=1229&bih=466

Pāris stundas fantastiskas mūzikas un arī mēs devāmies čučēt, par spīti tam, ka ballīte vēl nebija beigusies! He..aizgāju pakaļ mantām un gāju uz mašīnu gulēt – tik neērti un auksti, bet vismaz sauss :)

linkpost comment

BBP` 2nd pārt [Jul. 25th, 2010|10:45 pm]
[mood |Priecinjš` :*]
[music |Gacho]

3.diena. [ 6diena ]

Pamodos ap 10` jo blakus neizturami skaļi skanēja „Gacho”, protams, man jau prieks..bet nu c`mon – gribējās pagulēt ar biku! Aizgāju līdz meitenēm uz telšu pilsētiņu un tad arī gājām uz veikalu – alus, sidri, kokteiļi, kas nu kuram tuvāks (giggle)! Pēc tam ar Leldi arī aizgājām uz frizētavu izmazgāt un sataisījām matus [ bet nu tās bija vnk nāves mokas atrast to Malkas ielu 3, ehh.. ilgu laiku maldījāmies pa pilsētu ] un gājām sataisīties, lai varētu 19` iet uz „Gacho”. Iedzēru un enerģijas pilna biju gatava sākt 3.vakara ballīti..aizskrējām lidz skatuvei, bet tajā brīdī sākās milzīga vētra, kas sagāza lielo skatuvi un pasākumu nācās atcelt uz nenoteiktu laiku.. kkas vienkārši nenormāls. Nju ko, devāmies atpakaļ „iedzert”, ar domu 21` nākt atpakaļ..jā kā tad 21`, tur bijām pēc 22`..skatuve bij salabota un viss atsākās..biju jau ļoti sabēdājusies jo cik sapratu tad Gacho bijām nokavējušas :( Ehh..domāju ka vakars ir beidzies, bet NĒE..viņam vajadzēja būt uz citas skatuves, nju ko, tad devāmies tur..bet uz Bīča skatuves priekšā „Triādesparks” or kkas līdzigs tam..aprāvāmies!! Bet tad pateica ka viņš būšot ap 2` - Yess!! Tālāk jau iepriekšējā vakarā iemēģinātā telts „Play-Red” ar Dj Kress (mm), līdz pulksten 1:30` un tad kārtīgi izārdīties pie „Gacho”, protams, mums, kā jau vienmēr jaizceļas, tāpēc arī ieņēmām labāko vietu [ pareizāk sakot, AUGSTĀKO ] lol :D Un tās Gata kurpes „kā īstam reperim”, un viena zeķe, nu lol, tik rēcīgi :D! 40` burvīgas minūtas ar Gacho, pārkliegta balss, tad pāris lēcienu publikā [ bij arī kritieni, bet tas jau nekas :D ] un viss :( Bet NĒE, mums vēl vakars nebaidzās, ballīte bij` tikko sākusies! Ha ha! ĻoOti, ĻoOti gribējās dzert, tāpēc sākām tēlot mazus Artūriņus [ kā mūsu kaimiņš, lol]!  Bet ceļā satikām diezgan pazīstamu seju – Jāni M.! Pazīstamu?!, neviena, izņemot mani, viņu nemaz nezināja..bet nu neko!  

Parunājāmies – Ha, man esot kkāds ēģiptiešu vai grieķu vārds, forši ne?! :D Tad atkal „P-R”, bet viņam laikam nepatika, un mums atkal nenormāli gribējās dzert! Mazie Artūriņi un opāa IR, viss kārtībā! Lol :D! Un tad, tad jā, mēs gājām uz to foršo telti – vislabāko! Zini kādu?! Nēe, nepareizi! Tā bija „Paly-Red”! Ehh.. tik smieklīgi :D Tas smaids un acis :D! „Kura no jums viņu grib?” ABAS :* [ nē bet Lelde pateica, ka es, lol :D ] ! „Eu Kriss, viņa tevi grib!” :D![ no 10, 10 – uz mazāk neesmu ar mieru..]  Pāris stundas labas mūzikas un arī Gatis ar Jāni bija klāt un mazliet atdzīvināja publiku un mūs, ar savu „Es varu, varu, varu; Tu vari, vari, vari; Mēs varam, varam, varam...”

http://www.myspace.com/faktslv/photos/14000594#a=0&i=14000595


linkpost comment

BBP` 3rd pārt [Jul. 25th, 2010|10:49 pm]
[mood |Priecinjš` :*]
[music |Dj Kress]

Katrā ziņā, vakars bij` vienkārši superrrrr`, tik daudz pozitīvu emociju un smaids uz lūpām! Bij slapjš un aukstas, jā, bet pēdējo 3 gadu laikā, šis bija labākais bbp`!!

Sapratu to, ka ir baigi forši un māku izklaidēties arī bez „grādiem”!

Atpakaļ braucām uzreiz pēc 6dienas nakts [ kkur ap 8` ] Ehh..nebiju gulējusi un tik drausmīgi nāca miegs, bet nu kkā izmocīju tos 200 km, kaut gan bij daži brīži, kad likās, ka aizmigšu!!

Vislielākais paldies meitenēm , it īpaši Leldinjam`:* [ sry mazais - Dūdiņai` ] un visiem pārējiem, par šīm super` jaukajām dienām Liepājā @ BBP!! Wuhōōoouu! Līdz nākošajam gadam! Bučas! :*

P.S. Kad braucam uz Pussy Lounge?!

[nevarēju ielikt bildes, laikām pārāk garas adreses :D ha ha! bet nu iekopēju linkus]!

linkpost comment

navigation
[ viewing | July 25th, 2010 ]
[ go | Previous Day|Next Day ]