Smaidi no sirds - tas nostrādā - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Smaidi no sirds - tas nostrādā

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

BBP` 1th pārt Jul. 25th, 2010|10:38 pm

bumbulitc

„Pie pults Dj Kress”

Aww..tik daudz pozitīvu emociju un neizmērojams prieks par vakardienu [24.07.] @ BBP

1.diena. [ 4diena ]

Steiga. Pēdējās minūtes, daudz mantu un mašīnā iekšā. Aizbraucu paņemu meitenes un devāmies ceļā. Braucām apmēram 2h, tobrīd laiks šķita tik silts un karsts. Liepājā „noparkojām” mašīnu un gājām uz telšu pilsētiņu. Vakars izskatījās diezgan pozitīvu [ nu tāds jau tas arī bija ]. Uzcēlām teltis, sakārtojām mantas un sākām ballīti :D. Mazliet iedzērām, pastaigājāmies pa bīču, parunājāmies ar kaimiņiem..jā, jā arī ar to „bomzi”, to, kurš visus pazīstu un kura draugam ir jahta Lielupē..un tas, kurš gribēja precēties.. ha ha! Nju ko, tad arī taisījāmies iet čučēt... pirmās pāris stundiņas bija ok`, bet vēlāk – sākās tik nenormāls pērkons un zibens..ehh, un no rīta sanāca pamosties tik pat kā peļķē + vēl saprast to, ka visas drēbes un viss pārējais ir slapjš, jo peld pa telti..fuj tik pretīgi!

2.diena. [ 5diena ]

No rīta pārciestā problēma „nosita” visu garīgo vakaram un tiešām neko vairs negribējās. Bet nju mēs nepadevāmies.. ha ha! Aizgāju līdz mašīnai sataisījos, pēc tam mazlietiņ iedzērām un uz vakarpusi gājām iekšā! Bijām uz Musiqq, arī transleiteri... +/- apstaigājām visu bīču un vienīgais, bet apstājāmies bija burvīgā  „Play-Red” telts (mm)! „Pie pults Dj Kress” :* Un tāa visu vakaru! Ar Leldi ieņēmām galveno spotu pašā priekšā – lieliski!

http://www.google.lv/imgres?imgurl=http://www.klubskefirs.lv/admin/login/spaw2/uploads/images/DJ/Kress_b.JPG&imgrefurl=http://www.klubskefirs.lv/dj/&usg=__BaAM72wGELpytmsNIFTsPGKI4g4=&h=640&w=427&sz=140&hl=lv&start=12&tbnid=zkqdW7ABeoiYmM:&tbnh=137&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Ddj%2Bkress%26um%3D1%26hl%3Dlv%26biw%3D1229%26bih%3D466%26tbs%3Disch:10%2C280&um=1&itbs=1&ei=k2VMTMfsK8OtOIKhyJ8D&biw=1229&bih=466

Pāris stundas fantastiskas mūzikas un arī mēs devāmies čučēt, par spīti tam, ka ballīte vēl nebija beigusies! He..aizgāju pakaļ mantām un gāju uz mašīnu gulēt – tik neērti un auksti, bet vismaz sauss :)

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: