buksis - grāvējs šovakar- "stulbums-kur tu rodies???"
Janvāris 1., 2005
23:12

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
grāvējs šovakar- "stulbums-kur tu rodies???"
ir gan stulbas paraadiibas kaa slapjss sniegs un satiksmes noteikumi bet ir arii dziivaas lietaas sastopama ssaada iipasiiba un to var ieraudziit- cilveekos.
cilveekaa šī sērga uzliesmo visātrāk un ir lipīga, pat ļoti.

par parādībām, visbiežāk tās vieķārši ir tādas- nīstamas un neizskaužmas, tās maitas ar mani spekulē un liek parasti pret kko sacelties vai protestēt un rezultāts ir interesants (nepatīk tikai dažkārt). bet par dažādām sabotāžām un to īstenošanas plāniem runāšu kad būs tāds noskaņojums- nevajadzētu aizmirst, ka tie ir manas valsts noslēpumi.

Bet par to kas mājo cilvēkā: tātad, nonācu pie secinājumiem, ka tas ir lipīgi, piemēram nokrāsojot matus (aizmirst tradicionālo blondo krāsu, bet labāk izvēlēties kādu citu piemēram zaļu, krāsa maina matu struktūru un tākā mati ir vistuvāk smadzenēm, tām ir jāsāk "draudzēties" ar ko svešu. un riska gadījums ir tad kad smadzenes nepieņem jauno krāsu, vai arī tām liekās ka krāsa nepiestāv cilvēkam...
Smadzeņu pārpūle- rezultātā tās paliek trulas.
bet visgrūtāk var klāties tiem, kas ir spītīgi veci āži un neklausās "citplanētiešo" (lietoju šo iztecienu, jo tādi cilvēki viens otram ir kā no citas planētas) un nelas grāmtas, pat ne donalda Daka komiksus. Rezultāts ir viegli atpazīstams- truls, nošļucis skatiens un pilnīga necieņapret visu.
Ja atbilst kaut viens no puntie- SĀCiet lasīt!

Garastāvoklis:: awake
Mūzika: Frenk Sinatra

(ir doma)

Powered by Sviesta Ciba