Vakarvakars

« previous entry | next entry »
Aug. 13., 2004 | 03:42 pm

Vakardienas noslēgums bija vienkaaaaarši ģeniaaaaaals... Tā kā strādāju labā uzņēmumā, kurš ir labs klients citam uzņēmumam, tad nu šis cits uzņēmums uzsauca boulinga spēli + visas zakuskas un dzeramos for free.. ;)) nu tā mēs 6 firmas pārstāvji devāmies izbaudīt šos labumus un, kā jau labiem cilvēkiem mēdz būt, kautrīgi nebijām.. :))))
Vakara top akcija bija ... izveidotā akcija, kur izdzerot 3 glāzes (100cl, Ls 2,20) šī dzēriena var saņemt dāvanā t-kreklu ar šī paša dzēriena uzrakstiem.. Sākās jau viss tīri nevainīgi - es ieteicos kolēģiem, ka man tādu kreklu dikti gribētos.. viņi arī bij tik laipni, lai es šo kreklu dabūtu.. Bet tad to pamanīja šī pasākuma uzsaucēji un izdomāja, ka ikvienam vakara dalībniekam šāds krekls pienāktos.. ;))) Ņemot vērā, ka kopskaitā mēs bijām 11, no tiem kādi 3 nedzēra (šoferīši un visādi citādi iemesli), tad visa vakara gaitā tika savākti 15 krekli (nodzerti - es gribētu teikt) + Jack Daniel's vēl uzdāvināja 4 kreklus, kā kompānijai, kas viena vakara laikā izdzērusi vislielāko daudzumu šī padzēriena.. :)) Vakars noslēdziās ar jautrām sarunām par darbu un ne-darbu un visnotaļ no boulinga zāles ārā visi devās vienādos melnos kreklos ar Jack Daniel's visīti uz muguras.. ;))

ar matemātiku nodarbojaties paši, varat skaitīt cik ta kopā tas bij un cik tas tiem labajiem cilvēkiem izmaksāja (varu vien piebilst, ka tas nebija viss, ko viņi uzsauca, bet tas jau atkal būtu pārāk gari, to visu uzskaitīt un kam tad tas vajadzīgs.. ;)), bet jautri bij nemērā un tas vakaras ilgi neaizmirsīsies.. ;)))))

vienkaaaaaaaarši ģeniaaaaaaaaaaaaali... ;)

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {0}