Pirmais riksītis

« previous entry | next entry »
Mar. 31., 2009 | 08:25 pm

Šovakar izveicu pirmo treniņu..... nu ko lai saka, 20 min riksītis (ik pa brīdim iešana) nav ne tuvu tas pats, kas 1 - 1.5 h mīties uz baika. tas ir daudz, daudz GRŪTĀK. Bet par visu pēc kārtas.

Visupirms ar auto mājupbraucot nomērīju daļu no manas gala mērķa treniņu trases, kas ir ne vairāk, ne mazāk kā 2.7 km, otru daļu mērīšu rīt no rīta braucot uz darbu un tad būs skaidrs, vai galu galā (kad būšu spējīga tik daudz noskriet) mana iedomātā trase ir kaut tuvu 5 km vai nē.

Tad sameklēju savas skriešanas botiņas, apsvēru, ko būtu labāk ģērbt, lai nebūtu ne pa karstu, ne aukstu un tad devos baudīt svaigo lauku gaisu. :) Izlēmu šovakar pieveikt mazu daļu no trases, t.i. noskriet gabaliņu un tieši to pašu atpakaļ - kopējā distance ap 1.4 km. Pēc visiem priekšrakstiem - mazliet skrēju, drusku gāju un tad atkal mazliet skrēju, visbeidzot izstaipījos.

Ziniet - man patika. :)) Apzinos, ka vēl daudz jādarbojas, lai būtu apmierināta ar skriešanas sniegumu, bet gan jau. :) Iesākts ir! :)) Jāpiezīmē, ka nebūt ne mazsvarīga patikšanas daļa bija daba, kas mostās pavasarim - PATĪK!!!

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {0}