budža domēnu vācelīte

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Taads nenopietns gariigais, tamdeelj...
Dazhi ieteikumi intelektuaaljiem kaa radiit par sevi nopietna, pieaugusha un NEinfantiila cilveeka priekshstatu:
Pirmkaart jau iegaadaajieties labi daudz kraasaino izolaacijas lentu komplektus.Otrkaart, arii kaada pacinja ar kraasainajaam lodiishu pildspalvaam neenaax par ljaunu.Treshkaart,ieriikojiet burtniicu vai kladi,kuraa vareesiet briivi izpauusties.
Nu luuk!Visas iegaadaataas mantas lieciet lietaa kaadu nopietnu un citiem klasesbriezhiem intereseejoshu stundu laikaa.Izolaacijas lentas izmantojiet lai, piemeeram, notiitu no vienas vietas sev visu labo delnu un turpmaakos skolotaaja dikteejumus raxtiet ar kreiso roku (kreiljiem jaariikojas otraadaak).Bet uz notiitaas labaas rokas,kas tagad atgaadina kaadu kropliigu chuusku,uzliimeejiet citas kraasas izolenes acis.Nu juus pavisam labi varat teelot ar savu jauno roku kaadu dziivniecinju un sirsniigi maat klasesbiedriem.
Kraasainaas pildspalvas ideaali noder lai tikpat intelektuaalam blakusseedeetaajam uz rokas ziimeetu, teixim traku strausu vai piiles mazuli.Amizanti izskataas arii balts kakjiitis, pasleepies aiz pamatiiga raacenja.
Tukshajaa burtniicaa/kladee pieraxtiet visas neartikuleetaas skanjas,kas naak paar juusu vai biedra luupaam,veicot ieprieksheejaas darbiibas,kaa arii dokumenteejiet jaunvaardus,dziesmu paarveidojumus,sizhetus multfilmaam u.c. jaunradi.
Patiesiibaa garsh laix un peedeejais sols dod labu augsni dazhaadaam, uzsveru, intelektuaalaam darbiibaam!

Un tagad - pavisam nopietni (patieshaam) - lietas un cilveeki pashi uzmeklee savu saimnieku/draugu.
  • vienkaarshi skaistas taas idejas! man shoriit bija 2 fizikas peec kaartas, un man no garlaiciibas jau saaka aptumshoties praatinjsh, tachu taktiskais seedvietas izvietojums neljaava praktizeet shaada veida idejas.
    • uuuuh...tavaas fizikas izjuutaas man ir kaut kas ljoooooti tuvs. iepriekshmineetaas stundas visas kaa viena tiek izmantotas vai nu
      a)citu maajasdarbu pildiishanai
      b)kaadu nepabeigtu darbu dariishanai
      c)iedziljinaashanaas muuzikas pasaulee
      d)visas klases chata veidoshanai
      e)neveseliigai eeshanai
      f)augstaak apraxtiitajai jaunradei
      g)jebkas cits,kas pietiekoshi efektiigi speej uztureet nomodaa
      nu re...
      kad es buushu liela,nopietna un izgliitiibas ministrs,tad meegjinaashu kaut kaa lietas sabiidiit taa,ka videnee visiem obligaati nebuus JAAATSEEZH pilniibaa neintereseejoshas stundas,taa vietaa, lai padziljinaati maaciitos, patieshaam maaciitos!!!, to,ar ko ir doma saistiit naakotni.
Powered by Sviesta Ciba