budža domēnu vācelīte

Komentāri

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pirmais teikums - taa jau tas notiek - paariet un norimst.
Otrais - nav pauzes, nav starplaika, viss ir aizpildiits.
Treshais - kaa Jurchiks labi sen, sen teica - viena staasta beigas tachu ir cita staasta saakums! Toreiz vinjam nenoticeeju, tikai domaaju,ka, iespeejams, taa ir. Tagad man tas pashai ir uzskataami pieraadiijies.
Ceturtais paragraafs - 6dien biju pansionaataa. Daliijaam Ziemassveetku kartiites. Pashtaisiitas. Pa trim ljaudiim katraa staavaa apciemojaam vecos cilveekus. Kaa B kvadraataa saka - skaabs pasaakums. Vaarda tieshaa noziimee. Nezinaaju, ko vinjiem noveeleet. Prieciigus sveetkus? Muljkjiibas. Tur taa ir tikai standartfraaze. Teicu - mieriigus sveetkus. Viena tantinja manii paskatiijaas un atziniigi saaji pasmaidiija. Daudzas reakcijas nemaz negribu uzskaitiit. Taa ir cita pasaule. Kura diemzheel var piemekleet ik vienu. bet ne tagad. Ne tagad veel.
Tikai vienaa istabinjaa sastapu cilveeku, kuram pansionaats bija tikai vieta,kas ruupeejaas par vinja nevariigo kjermeni. Gars tam Arviid onkulim bija briivs, briivs. Un vinjam peimita taada gudriiba, kuru mees, zaljie, saucam par vecuma gudriibu vai dziives pieredzi un kuru agraak, cilshu sisteemaa tik ljoti noveerteeja vecajos. Un vinjus cieniija.
Gaidot mikrnju savaa starpaa nedaudz smaidiidami sarunaajaam, ka mums vel ir kaadi 50 gadi laika.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba