budža domēnu vācelīte

valji

valji

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
deg. deg. deg. ir ljoti karsti. viss deg. ar shasumaam konstateeju,ka nekas, it nekas taa arii liidz galam nesadeg, nepaarveershaas pelnos, neizzuud. tikai ljoti karsti deg, moka un traumee mani.

vistrakaak ir, ja aiznjemts esi nevis tu pats, bet tavas domas. taas patstaaviigi un pastaaviigi atrazho visu jau liidz galam izdomaato, ljoti gausi pienjem jauno informaaciju, bet ar tikpat neizsiikstoshu sparu turpina fluudot vecos textus. tas var padariit traku...

viens liels truukums? nepateikt nee. cereet, ka tomeer, varbuut, nu kaut kaa tachu varees. NEVAREES. nepateikt nee laiciigi, pareizi un atbilstoshaa intonaacijaa, taa saudziigi. nepateikt nee, lai ieviestu skaidriibu. cik nejauki:(

salminji ar sezama seeklaam man ir jau apriebushies, bet es turpinu tos grauzt. apstaashos tikai tad, kad patieshaam naaks veemiens. un tad sev nosoliishos nepaareesties un neeest,ja neveelos. shaadi soliijumi degradee vaarda iisto jeegu.

man nepatiik, ja kaads pasaka, ka nav ceriibu.man tas rada paniku,ja kaads skalji pasaka to, no kaa es baidos.taapeec labpraat lasu optimistiskus vaardus, vismaz taa nejuutos bezpaliidziiga un taadejaadi varu sanjemties.

varbuut ne vienmeer visa izlikshana uz aaru ir atrisinajaums un noved pie miera.varbuut, ka nu ir pienaakusi taa reize,kad, lai situaacija mainiitos, ir vajadziiga nevis greeksuudze, bet riiciiba, kas RISINAATU probleemu. ceru,ka taa tmeer nav. izmisiigi ceru,ka skalja runaashana paliidzees.
pati tam neticu.

savos 17 gados nonaaku pie secinaajuma,ka esmu kompleksaina.shkjiet, liidz shim laikam man pashais ir veixmiigi izdevies to no sevis nosleept.bet varbuut kompleksi ir paraadiijushies tikai tagad...?

kur beidzas gaidiishana?tb-kad beidzas "pagaidi", "uzgaidi", "nogaidi" vai vienkaarshi "gaidi"? es to ljoti gribu zinaat, man tas ir vitaali svariigi.

tristanij, man apnicis iet ar kaajaam uz Ogri. jaamaina marshruts. vai attieksme...?
  • nuu es shodien saaku nopietni apsveet domu, apmekleet psihiatru:/
    idemuleejam to fakino ogri!
    un jaa, vaina vienmeer ir attieksmee...
    taa nu es shobriid vismaz domaaju
  • filosofijas stundu ietvaros pieskaaraamies patiibas mekleejumiem. tev laikam taada aktiivaaka faaze iestaajusies, bet varu teikt, ka raksturaa liidziigas domas ik pa laikam arii man jaucas pa galvu. taads vecums laikam
    • (shito raxta pieaugushais, leeniigais, viedais, pieredzeejushais utt. budzis)
      tieshi taa - tas ir taads vecums, katram jaapaardzivo.cits speeciigaak, cik ne tik traki.bet visis paari tiek.
      (shito raxta trauxmainaa jauniiba,kas saak taa teikt aplauzties un pazaudeet juuru liidz celjiem)
      patiesiibaa man liekas,ka taa paari tikshana ir "spaarnu aplaushana" un piezemeeshanaas.nezinu,kur man shaads priekshstats, bet es pilniigi kraasaini redzu,kaa mees lidojam & kaa apmeeram shajaa vecumaa muusu spaarni tiek salauzti, mees ieskrienam zaros,iekjepam naftas plankumos juuraa & so on.
      vljeeee
Powered by Sviesta Ciba