insert an appropriate emoji - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

January 12th, 2009


[info]lilai06:22 pm
Mēs vāram tā: ņemam cūkgaļu un metam lielā katlā kopā ar sāli,pipariem un lauru lapām. Iemetam kaltētu garšaugu buntīti (selerijas,pētersīļi, baziliks) ko pēcāk izķeksē un arī kādu buljona kubiņu. Reizumis iemetam puscitronu garšai. Novāra atsevišķi nieres, sagriež strēmelēs un met iekšā .Gaļu atkaulo un sagriež un met iekšā. Liekam klāt arī vai nu kūpinātu šķinķi vai rītīgu mājas kūpināto desu- sagrieztu.
Pannā apcep sagrieztus burkānus, sarīvētu selerijas sakni, sīpolus,pievieno tomātu pastu un krietni visu sacepina un pievieno katla sastāvam.
Sagriež skābētus gurķus un pievieno. beigās piemet olīvas,kaut gan labprātāk tas metam vairumā katrs savā šķīvī. Lieto ar krējumu :)

Vienkāršākās receptēs tiek likta dažādu veidu desa...arī kartupeļi.

Read Comments

Reply


From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

> Go to Top
Sviesta Ciba