Ontoloģizējošas demostāzes hipotriangulācija perfisētā androtomijas transbāzē.

Komentāri

Journal Info

Name
bondarsk

Pērle, pērles, pērles!!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kādā jaukā dienā pagājušo nedēļ, garlaicības un jaunas mūzikas trūkuma organismā vadīts, es nodevos kārtējajiem mūzikas meklējumiem. Nepārāk ilgi brovzējot dažādos eiropas un amerikas izpildītājus es atradu 4 nosaukumus, kuri man iepatikās un mistiskā kārtā arī atbilda manām tābrīža žanra (progressive) prasībām. Dīvainā kārtā, visi šie 4 ansambļi: Platypus, Riversidem, Mago de Oz un Age Of Silence, man iepatikās. Dīvaini tas ir tāpēc, ka lielai daļai progressive metal projektu vokāls, maigi sakot, ir nebaudāms, bet šie izcēlās manās acīs ar to, ka vokāls nebija tik klasiski progresīvs kā parasti.
Tātad, šoreiz es vēlētos izcelt, cildināt un aprakstīt tikai vienu no augstāk minētajiem ansambļiem...can you guess which?
Labi, nemocīšu Tevi, mans dārgais lasītāj un ķeršos vērsim pie ragiem, ansambeli sauc Mago de Oz.
Kad uzliku klausīties šo brīnumu es turpināju brovzēt internetu, kā vēlāk izrādījās, tā bija milzīga kļūda, jo šī nav kārtējā fona mūzikas viduvējība. Ansamblis ir jaizbauda no pirmās skaņas līdz pēdējai, savādāk tiek sabojāts pirmais iespaids. Viņu mūzika ir burtiski fantastiska - melodiskie, tehniskie ģitāras rifi mijas ar fantastiskām sintizātora pasāžām tam klāt kā saldo ēdienu pasniedzot dūdas, vijoles, stabules un netipisku vokālu priekš progressive. Ja neskaita to, ka viņu pēdējie albūmi, diemžēl vienīgie, kurus man izdevās dabūt savos nagos, ir lieliski konceptalbūmi, no drošiem avotiem man izdevās uzzināt, ka šiem 1996. gadā izdevās radīt rokoperu par Jēzus dzīvi modernajā Madridē līdz ar to viņi ieguva slavu Spānijā un kopā ar slavu pie viņiem tika "piemetināta" birka - sātanisti, jo, vels-viņ-zin kādu iemeslu dēļ, šiem sagribējās kritizēt katoļu baznīcu, un tās ietekmi uz kristiešiem. Uzminiet kam tas nepatika? Starp citu, es jums varu iečukstēt austiņā, ka viņi spēlē progressive power metal, tā kā visi tie kam powers ir tuvs sirdij - steidzieties, steidzietis un klausieties šo brīnumu.
Kā jau progressive, savā mūzikā Mago de Oz iekļauj dažādu muzikālo žanru salikumus nomainot ātros rifus uz flamenko, folkmūziku (ne tikai spāņu, gadījumā ja nepamanījāt jau iepriekš atgādināšu, ka šis ir spāņu ansamblis), šiem pat ir izdevies izveidot interesantas smagā kantrī dziesmiņas, nevar nepieminēt arī pārejas uz orķestra mūziku, kas, varbūt tikai manai fantāzijai filmas par Karību jūras pirātiem ietekmē, liek iedomāties kā brakanjeri siro pa jūrām, laupīdami tirgotāju kuģus.
Savdabīga odziņa viņu mūzikā ir tas, ka šie dzied spāniski, man protams patīk klausīties mūziku dažādu eiropas tautu mēlē, bet dažreiz tomēr gribas zināt par ko viņi dzied...eh...laikam spāņu valoda būs jāmācās.
Slinkums mani atkal sāk pārņemt savā varā...laikam jādot beigu verdikts un jāiet gulēt, tātad, dodu...4 acis no 5...tā kā, skrieniet klausīties!
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba