Ontoloģizējošas demostāzes hipotriangulācija perfisētā androtomijas transbāzē.

Komentāri

Journal Info

Name
bondarsk

Patiesība par Ādolfu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Patiesībā Ādolfs negribēja nodarīt ļaunu ebrējiem, bet pievērst šo tautu Budismam. Viņš vēlējās, lai ebreji tiek ārā no dvēseles pārdzimšanas apļa, jo, kā zināms, no ši apļa var izkļūt 3 glābšanās ceļos:
1.upurēšanās ceļš;
2.izziņas ceļš;
3.ziedošanās ceļš.
Ādolfs vēlējas ebrejiem parādīt izziņas ceļu, tas ir, atrast atbildi uz jautājumu, kāpēc cilvēka dvēsele bezgalīgi pārdzimst un saprotot to, kādēļ tā notiek, cilvēks spēj izrauties no šī bezgalīgā apļa.
Buda sasniedza atklāsmi 35. gadu vecumā, pavadot 6 gadus askēzē, pilnībā atsakoties no savām velmēm, jo velmes ir ciešanas, ja cilveks spēj atbrīvoties no velmēm, viņš pārstāj ciest un sasniedz nirvanu.
Buda šo 6 askēzes gadu laikā bija novedis sevi līdz tadam līmenim, ka pārtika no viena rīsa graudiņa dienā un tad 35 gadu vecumā meditējot zem ķiršu koka viņš saprata, kā izkļūt no šī dvēseles pārdzimšanas apļa.
Ādolfs gribēja palīdzēt ebrejiem sasniegt šo sapratni, viņš viņus pakļāva askēzei, nevis, kā daudzi uzskata, mērdīja badā koncentrācijas nometnēs. Ādolfs vēlējās ebrejus pievērst ticībai, taču daudzi viņa skaisto nodomu nesaprata un nespēja sasniegt apskaidrību, un nomira. Tādēļ Ādolfs, citu nesaprasts, mira bēdīgs savā drūmajā bunkurā.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba