Soviet Switzerland


10. Novembris 2018

(bez virsraksta) @ 11:49

Runa,ka “karma is a bitch” ☺️✌🏻
Miljas meitenes, man Jums ieteikums...pirms iepazities ar kadu ,pajautajiet personu apliecinoshu dokumentu ( bez jokiem),jo citadi var gadities ,ka Jusu jaunais sirdsakjitis nav tas par ko uzdodas.
Ar roza brillem uz acim staigaju,yesss! Te punjkji , te asaras , Te liela laime ! Liene atradusi savu laimi lol )) Vetrains romans )) Shkjiet ,ka beidzot esmu sastapusi savu sapnju virieti, sexa guru- cilveku kam gjimene ir vislielaka vertiba !

...Mirkljiem gan sekoja miklaina pazushana, neatb uz zvaniem un zinjam,bet tas jau nekas - vinjam ,tachu javeic gadsimta darijums . Nemitigi lidojumi,grafiks tik saspringts. Man jataisa viiza , jalido uz Maskavu kopa,Parizi utt . Miljotajam darba tik daudz,tik daudz ...Es visu piedodu un saprotu, jo tikai ta rikojas miloshas sievietes . ((Vinjas saprot ! )) Tulit tapat celjosim pa pasauli ,iekartosim manu jauno dzivokli,jo es ,tachu esmu tik brinishkjigs cilveks un vinjsh grib man palidzet it visa. Pacietiba audzina raksturu ! (Es sev nemitigi skandinu)
Attiecigi shim cilvekam ir pieejams viss - sakot no saraxtes saistiba ar manam sleptakajam sexualajam fantazijam un dazhadiem sexa video beidzot ar pases kopiju un citiem datiem. Vienigi savam spelitem shaja reize nebus izvelejies isto damiti ! Shada raxtura zinju nopludinashana interneta un tml mana gadijuma nestrada. Pati varu ielikt instagrama, ja nu kads vel par to shaubas.
Izradas “mans miljotais” ir nevis Daumants,Rafaels utt ,bet gan RONALDS ALPE ,istaja varda . Ir precejies , audzina divus bernus ,bet gredzenu izmisigi novelk katru reizi kad dodas “medibas” un beigas pilnai jautribai meitenes,Jus varat kljut par krapniecisku darbibu upuri, jo ka izradas shis cilveks izkrapj un veic naudas atmazgashas darijumus.
Internets ir tada interesanta lietinja ... Ja vien vinja skaista sieva nelaikotu manas bildes instagrama un es nesaktu aplukot vinjas galerijas ,kuras visaa savaa krashnjumaa redzams “mans” draudzinjsh- es iespejams par to nekad ta ari nebutu uzzinajusi ! Talak jau ... maate “google” un aida juurinja ! Kas mekle tas atrod .......! Krapnieks,donzhuans, bralis jurists karto visus vinja “darijumus” .(“stasta” maate google). Cik daudz par shiem “gajieniem” zina pati sieva un vinja gjimene - neesmu lietas kursa ,bet tautai jazin savi varonji ! 😉👍🏼
Es biju akla un kurla . Naiva,letticiga muljkjite! Viss ,kas “mums” bija -tika buvets uz meliem. Vieniga patiesiba ir vinja milestiba pret masu E. Shkjiet,ka tas ir vienigais par ko shis cilveks man ir stastijis taisnibu.
Rafael, Ronald, Daumant vai ka tevi tur sauc ... Es ceru,ka tu vairs neizmantosi meitenes (jo es ka atklajas -neesmu vieniga) ,nekrapsi savu sievu, nemelosi tuviniekiem , darisi darbus baltam rokam ! Vakar tev bija iespeja man pastastit visu patiesibu ! Ta vieta tu man kartejo reizi nosauc sveshu vardu un turpini veco dziesmu. Vai tiesham tu doma,ka agrak vai velak neuzzinatu visu patiesibu? Mes visi esam cilveki - visi medzam kljudities . Mana vieniga kljuda bija velme tev palidzet un but lidzas . Es iemilejos - es kljudijos ! Tu zini cik gruti man ir uzticeties cilvekiem... tu apslapeji to pedejo mazmazitinjo starinju ,kas dega mani. Es tev ticeju !


























 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]sramgni
Date: 10. Novembris 2018 - 12:12
(Link)
Tipisks kristietis.