BlueSorrow - Prophecy

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 25., 2005


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:23 - Prophecy
Fear is a dangerous thing
It'll turn your heart black you can trust
It'll take your God-filled soul
Fill it with devils and dust
It'll take your God-filled soul
Fill it with devils and dust
(B.Springsteen)

Mani radīja nevēlēšanās mētāties ar sarežģītiem svešvārdiem. Ar acu kaktiņu veroties zilajās debesīs es sapratu patiesību. Tā ieplūda manī kā smaržas pavasarī no ievu ziediem. Tā pēkšņi vienkārši bija manī. Un sajutos kā svētceļnieks, kas, sasniedzis svētvietu, noslīgst ceļos un pateicas par sasniegto. Es biju brīvs. Saule spīdēja acīs un apžilbināja mani. Apziņas nebija, tikai patiesība...un debesis. Bezgalīgi zilas un vienmuļas debesis, kuras reizi pa reizei šķērsoja kāda kaija. Es nezināju no kurienes nāk šī patiesība, es nezināju kāda tā ir. Tikai sajutu, ka esmu cilvēks kam ir dots to zināt, varbūt ne saprast, bet tikai zināt.
Tad zilās debesis nomainīja zaļpelēki mākoņi un man pie kājām sāka krist lielas, pelēkas asaras. Kāds raudāja pāri visiem, par visiem. Asaras sajaucās ar sviedriem uz manas pieres un nu arī es raudāju. Asaras ritēja pār vaigiem unkrita pie kājām, kur sajaucās ar pārējām, veidojot zaļpelēku asaru straumi. Arī tā bija patiesība. Zaļpelēka asaru straume.
Sniegbaltajos ledājos, par ko bija pārvērtusies asaru straume, spoguļojās tās pašas zilās debesis, tikai nežēlīgi aukstas un nepiekāpīgas. Tik tālas un nepielūdzamas,tās norādīja uz savu pārākumu pār mani. Patiesas un nežēlīgas. Ledāju klusums dunēja ausīs, vienmuļā skaņa nomāca pat domas, tikai balts lauks zem kājām un zilas, nežēlīgas debesis...
Garastāvoklis:: free
Mūzika: Devils&Dust

(2 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]munjlait
Date:31. Maijs 2005 - 11:47
(Link)
beau.


beau.
From:(Anonymous)
Date:8. Jūlijs 2005 - 20:26

Mani radīja nevēlēšanās mētāties ar sarežģītiem svešvārdiem.

(Link)
WOW

> Go to Top
Sviesta Ciba